Συγκινεί η Τσουκαρίτσκι: «Οι σκέψεις μας είναι στους Έλληνες και σε όσους μάχονται με τις φωτιές»
i

© Sportal & Intime

Συγκινεί η Τσουκαρίτσκι: «Οι σκέψεις μας είναι στους Έλληνες και σε όσους μάχονται με τις φωτιές»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:35 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:39 - 24.08.2023

Σε μία πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Τσουκαρίτσκι, η οποία, μέσω Instagram, έστειλε μήνυμα υποστήριξης στους Έλληνες, με αφορμή τις πυρκαγιές.

Τα τελευταία 24ωρα η Ελλάδα πλήττεται από καταστροφικές πυρκαγιές, οι οποίες αφήνουν πίσω τους εκατοντάδες στρέμματα καμένης γης. Η Πάρνηθα, ο Έβρος, η Βοιωτία μετρούν τις ζημιές του μετά το φονικό πέρασμα της λαίλαπας.

Η επερχόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού, Τσουκαρίτσκι, προχώρησε σε μία πολύ όμορφη κίνηση. Μέσω Instagram, η ίδια έστειλε μήνυμα στήριξης στον ελληνικό λαό, για τη σκληρή δοκιμασία την οποία περνάει. 

«Η Τσουκαρίτσκι θα ήθελε να εκφράσει την ειλικρινή της στήριξη στον λαό της Ελλάδας, με αφορμή τη "μάχη" που δίνουν εναντίον των καταστροφικών πυρκαγιών. Δυστυχώς εμείς οι ίδιοι βιώσαμε τη σοβαρότητα της κατάστασης, κατά τη διάρκεια της προσγείωσής μας στην Ελλάδα.

 Οι σκέψεις μας βρίσκονται με εκείνους που κινδυνεύουν από τη φωτιά, καθώς και με εκείνους που μάχονται για να σώσουν ζωές, περιουσίες και τη φύση αυτής της πανέμορφης χώρας που μας συνδέει στενή φιλία», ανέφερε στην ανάρτηση του ο σύλλογος από τη Σερβία 

Το μήνυμα του Ολυμπιακού για τις φωτιές που μαίνονται στην Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός έστειλε μήνυμα για δύναμη και κουράγιο σε όσους δίνουν μάχη με τις φλόγες με την ευχή να μη συνεχιστεί άλλο η καταστροφή των πυρκαγιών στη χώρα μας. Αναλυτικά το μήνυμα των «ερυθρόλευκων»:

«Πολύ δύσκολες στιγμές για τη χώρα μας. Σεβασμός, κουράγιο και δύναμη σε όλους όσοι προσπαθούν θαρραλέα να σώσουν από τις φλόγες ανθρώπινες ζωές και περιουσίες, να προστατεύσουν τα δάση και τα ζώα του τόπου μας. Με την ευχή να μην συνεχιστεί άλλο αυτή η καταστροφή».