Εκτός κάδρου (;) του Ολυμπιακού Ράφα Μιρ και Μάρκος Αντρέ

Μαρτίνεθ και Κορδόν

i

© Intime

Εκτός κάδρου (;) του Ολυμπιακού Ράφα Μιρ και Μάρκος Αντρέ

Διονύσης Βερβελές 12:31 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:03 - 24.08.2023

Τα νέα από Ισπανία δεν είναι καλά για τους δύο επιθετικούς…

Ο Ολυμπιακός τις κοίταξε και τις δύο περιπτώσεις. Και του Ράφα Μιρ και του Μάρκος Αντρέ. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρονται τις τελευταίες ώρες από την Ισπανία και οι δύο επιθετικοί, είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε αλλαγή σελίδας και να ανακοινώσουν τις νέες τους ομάδες.

Χθες αργά το βράδυ, έγινε γνωστό πως ο Μάρκος Αντρέ, πηγαίνει προς την Βαγιαδολίδ. Μάλιστα, μιλούν για ένα ντιλ ύψους 2 εκατ. ευρώ για το 40% των δικαιωμάτων του παίκτη που ανήκει στην Βαλένθια. Την ίδια ώρα, η Βαλένθια φουλάρει για την απόκτηση του Ράφα Μιρ που δεν υπολογίζεται στη Σεβίλλη. Μπορεί να έπαιξε στον τελικό του Super Cup, να μπήκε αλλαγή και να σκόραρε κόντρα στην Αλαβές, αλλά φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στην Βαλένθια που θέλει να του δώσει φανέλα βασικού.

Μένει να δούμε αν θα δικαιωθούν ίσως κι εντός της ημέρας οι Ισπανοί ή θα υπάρξει κάποια έκπληξη. Και οι δύο, απασχόλησαν για ημέρες το «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ, ωστόσο αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες, μόνο υπέρ του Ολυμπιακού δεν δείχνουν να είναι.

Πλέον η πίεση για μεταγραφές τις τελευταίες ημέρες υπάρχει σε πολλές ομάδες, καθώς θέλουν να ολοκληρώσουν τα ρόστερ τους. Όπως γίνεται και με την περίπτωση του Γιόβιτς της Φιορεντίνα που επίσης δεν υπολογίζεται, αλλά έχει αρκετές ομάδες να θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.