Που θα δείτε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Που θα δείτε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 08:49 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:40 - 24.08.2023

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τσουκαρίτσκι και ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Χαρτς στη Σκωτία. Που θα δείτε τα παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τσουκαρίτσκι για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα playoff του Europa League, με στόχο τη νίκη που θα του δώσει προβάδιμα πρόκρισης στους ομίλους.

Ο ΠΑΟΚ, δοκιμάζεται στη Σκωτία απέναντι στη Χαρτς, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα playoff του Conference League, θέλοντας να θέσει τις βάσεις για την πρόκριση.

«Δεν θα μου άρεσε να ξεκινήσω έτσι, αλλά θέλω να εκφράσω τη λύπη μου και τη στεναχώρια μου και τη συμπαράστασή μου για τον τρόμο που ζει ο κόσμος με τις φωτιές. Θα ήθελα να ευχηθώ δύναμη σε όσους προσπαθούν να σταματήσουν αυτόν τον εφιάλτη. Αυτό που με πιέζει και με αγχώνει αυτή τη στιγμή είναι οι φωτιές στην Ελλάδα. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν φαβορί. Απαιτείται η μέγιστη απόδοση και η μέγιστη συγκέντρωση. Μία φάση μπορεί να σου στερήσει τον αγώνα. Θέλουμε να περάσουμε και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να τα καταφέρουμε. Με όποιον και να παίζουμε είμαστε Ολυμπιακός και θέλουμε πάντα να νικάμε», δήλωσε ο Μαρτίνεθ, στη συνέντευξη τύπου.

Ο Λουτσέσκου στάθηκε στην απουσία του Οζντόεφ, λέγοντας: «Αισθάνομαι ένα τεράστια αδικία να μην τον έχουμε εδώ λόγω βίζα. Δεν καταλαβαίνω τους ανθρώπους που το αποφάσισαν αυτό. Δεν θέλω να μπω σε αυτό το θέμα. Συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε κι ό,τι κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Η σχέση των παικτών μεταξύ τους αλλά και με μένα ισχυροποιείται από τις συνεχείς προπονήσεις. Μιλήσαμε πολύ για τη νοοτροπία που πρέπει να έχουμε αυτήν τη σεζόν. Τα αποτελέσματα που πήραμε μέχρι στιγμής μας έκαναν αισθανθούμε αυτοπεποίθηση. Στο ποδόσφαιρο η καθημερινή δουλειά μπορεί να επηρεάσει, όχι ένα μεμονωμένο πράγμα».

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Τσουκαρίτσκι θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1, ενώ η αντίστοιχη του ΠΑΟΚ με τη Χαρτς θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.