Το καυστικό σχόλιο του Τζαβέλλα για τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού (pic)

Γιώργος Τζαβέλλας

i

© Intime

Το καυστικό σχόλιο του Τζαβέλλα για τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:31 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:30 - 06.03.2024

Ο αμυντικός του Ατρόμητου, Γιώργος Τζαβέλλας, αναφέρθηκε στον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 31χρονος αστυνομικός που δέχθηκε ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη. Ο ίδιος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση. 

Δυστυχώς, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε στα τραύματά του. Υπενθυμίζεται ότι οι γιατροί είχαν προχωρήσει στον ακρωτηριασμό του ποδιού του, που επλήγη από τη ναυτική φωτοβολίδα.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη πολύ δυσάρεστη εξέλιξη, ο αμυντικός του Ατρόμητου, Γιώργος Τζαβέλλας έστειλε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντα μέσω των social media, ενώ ταυτόχρονα σχολίασε με καυστικό τρόπο το γεγονός πως δεν έχει δει να γίνονται πολλές αναρτήσεις για αυτόν.

Μητσοτάκης: «Η τιμωρία των δολοφόνων του Ρέντη και το ξερίζωμα της βίας αποτελούν ζήτημα τιμής»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τα συλλυπητήρια στους οικείους του αστυνομικού μέσα από τα social media.

«Με οδύνη η Ελλάδα υποκλίνεται στην απώλεια του ήρωα αστυνομικού μας Γιώργου Λυγγερίδη. Στέκομαι με σεβασμό μπροστά στη θυσία του, την ώρα του καθήκοντος. Αλλά και στην άνιση μάχη που έδωσε, επί μέρες, μετά την άνανδρη επίθεση εναντίον του. Η τιμωρία των δολοφόνων του Ρέντη και το ξερίζωμα της βίας αποτελούν, πλέον, ζήτημα τιμής για την Πολιτεία και την κοινωνία.

Μία ιερή πρόκληση στη μνήμη του Γιώργου στην οποία θα απαντήσουμε ενωμένοι. Με ισχύ, δικαιοσύνη και συνέπεια. Στους οικείους, τους φίλους και τους συναδέλφους του παλληκαριού με το εθνόσημο απευθύνω ειλικρινή συλλυπητήρια από τα βάθη της καρδιάς μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.