Ποδοσφαιριστής της Βέροιας ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα (gallery)
i

© Veria Net

Ποδοσφαιριστής της Βέροιας ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα (gallery)

Στέλιος Βαρδάκης 23:01 - 18.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:06 - 19.03.2024

Ένα τραγικό δυστύχημα έλαβε χώρα στη Βέροια, με τον ποδοσφαιριστή της ομώνυμης ομάδας, Πρόδρομο Κουτσούκη, να έχει εμπλοκή στο συμβάν. Ο ίδιος και ο οδηγός του άλλου οχήματος τραυματίστηκαν, ενώ μία 25χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της.

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και δύο ακόμα άντρες τραυματίστηκαν στη Βέροια, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά στο 8ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού Λαζοχωρίου – Αγίας Μαρίνας. Όλα έλαβαν χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/3), με τα αίτια του συμβάντος να παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.

Ανάμεσα σε εκείνους που ενεπλάκησαν στο τροχαίο ήταν και ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Πρόδρομος Κουτσούκης, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Μετά τη σύγκρουση, στο σημείο έσπευσαν άμεσα η Τροχαία Βέροιας και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δύο οχήματα και τέσσερις πυροσβέστες.

Οι τελευταίοι απεγκλώβισαν την κοπέλα χωρίς τις αισθήσεις της ενώ οι δύο οδηγοί των οχημάτων μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Βέροιας. Τη σφοδρότητα της σύγκρουσης αποτύπωσε σε φωτογραφίες του το «Veria Net», με το ένα από τα δύο Ι.Χ. να έχει μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα σιδερικών.

«Σήμερα (18 Μαρτίου 2024) και ώρα 03.10΄ περίπου στο 8 ο χιλιόμετρο της δημοτικής οδού Λαζοχωρίου – Αγίας Μαρίνας στην Ημαθία, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 30χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός και επέβαινε 25χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 25χρονης ημεδαπής και τον τραυματισμό των δύο ημεδαπών οδηγών. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ.

Θύρα 4: «Ταχεία ανάρρωση στον Κουτσούκη και συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος»

Τοποθέτηση για το δυστύχημα έκαναν και οι οργανωμένοι φίλοι της Βέροιας, μέσω ανάρτησής τους στα social media. Σε αυτή εύχονται ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας τους, ενώ παράλληλα εύχονται θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος.

Σοκ στην Αργεντινή: Διακόπηκε το Εστουδιάντες - Μπόκα Τζούνιορς λόγω επιληπτικής κρίσης ποδοσφαιριστή (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

08:49 - 18.03.2024

Σοκ στην Αργεντινή: Διακόπηκε το Εστουδιάντες - Μπόκα Τζούνιορς λόγω επιληπτικής κρίσης ποδοσφαιριστή (vid)

Η αναμέτρηση της Εστουδιάντες με την Μπόκα Τζούνιορς διακόπηκε στο 27ο λεπτό, καθώς ο παίκτης της πρώτης ομάδας, Χαβιέρ Αλταμιράνο υπέστη επιληπτική κρίση.

«Οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων Βέροιας Θύρα 4 και Queen's Boys εύχονται στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Πρόδρομο Κουτσούκη γρήγορη ανάρρωση και θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του οικείου του προσώπου, συνέπεια του τραγικού δυστυχήματος που είχαν τα ξημερώματα της Δευτέρας», ανέφεραν συγκεκριμένα οι οπαδοί του συλλόγου της Ημαθίας.