Σοκ για Ιμόμπιλε: Δέχτηκε επίθεση στο σχολείο του γιου του

Τσίρο Ιμόμπιλε

i

©PrtScr

Σοκ για Ιμόμπιλε: Δέχτηκε επίθεση στο σχολείο του γιου του

Στέλιος Βαρδάκης 12:38 - 16.03.2024

Ο επιθετικός της Λάτσιο, Τσίρο Ιμόμπιλε, δέχθηκε «σωματική και λεκτική επίθεση» μπροστά στη σύζυγο και τον τετράχρονο γιο του έξω από το σχολείο την Παρασκευή, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, την Παρασκευή, έξω από το σχολείο του γιου του Τσίρο Ιμόμπιλε. Συγκεκριμένα, ο Ιταλός επιθετικός της Λάτσιο είχε πάει μαζί με τη σύζυγό του να πάρουν το παιδί τους και καθώς έφευγαν από το κτίριο φαίνεται να δέχθηκε επίθεση τόσο φραστική όσο και σωματική αφού υπήρξαν σπρωξίματα.

Ο 34χρονος φορ αναμένεται να κινηθεί νομικά και να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων αλλά και κατά του ιταλικού Τύπου. Σύμφωνα μάλιστα με του δικηγόρους του φέρονται να ισχυρίζονται ότι: «ο ιταλικός Τύπος υποκίνησε αυτή την επίθεση διαδίδοντας ψευδείς και κακόβουλες φήμες ότι έπαιξε βασικό ρόλο στην απόλυση του Μαουρίτσιο Σάρι».

Η Λάτσιο εξέδωσε ανακοίνωση το βράδυ της Παρασκευής, καθώς θέλησε να πάρει θέση για το περιστατικό που αφορά τον αρχηγό της, το οποίο προφανώς και καταδίκασε:

«Ολόκληρη η SS Lazio εκφράζει την πλήρη αλληλεγγύη της στον αρχηγό της Τσίρο Ιμόμπιλε και την οικογένειά του για τις ενοχλητικές και απαράδεκτες επιθέσεις που υπέστη τις τελευταίες ημέρες.

Ο αθλητισμός, και κατά συνέπεια η ηθική του αξία, πρέπει να παραμείνει ως έχει: κάθε πράξη λεκτικής ή σωματικής βίας πρέπει να τυγχάνει ομόφωνης καταδίκης, αποφασιστικά και χωρίς δικαιολογία».

Από την άλλη, ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη ήταν η δήλωση την οποία εξέδωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Κλαούντιο Λοτίτο, ο οποίος δήλωσε:

Μου συμβαίνει κάθε μέρα, ζω υπό φρούρηση εδώ και 20 χρόνια. Καθημερινές απειλές θανάτου για μένα και την οικογένειά μου. Ποιο είναι το θέμα; Είμαι ο πρόεδρος μιας εταιρείας με 8.000 υπαλλήλους, όμως δεν κάνω όλη αυτή τη φασαρία, τελεία και παύλα. Και αυτό είναι το μόνο που θα πω».

Ο λόγος που συνέβη αυτό το περιστατικό φαίνεται να είναι η κακή πορεία που πραγματοποιεί η Λάτσιο τη φετινή σεζόν. Έτσι λοιπόν, κάποιοι από τους φιλάθλους της ομάδας θέλησαν να δείξουν τον θυμό τους για την κακή χρονιά της ομάδας με αυτόν τον ακραίο τρόπο.

Η ομάδα της Ρώμης βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας της Serie A, έχοντας 40 βαθμούς, ενώ έχει αποκλειστεί τόσο από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ιταλίας όσο και από εκείνη του Champions League. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη περσινή σεζόν οι «Λατσιάλι» είχαν τερματίσει στην 2η θέση, την υψηλότερη από το 2000, όταν κατέκτησε τον τίτλο.