Το μήνυμα του Μανδά στον Σάρι: «Σας ευχαριστώ που πραγματοποίησα το όνειρό μου» (pic)

Χρήστος Μανδάς

i

© PrtScr

Το μήνυμα του Μανδά στον Σάρι: «Σας ευχαριστώ που πραγματοποίησα το όνειρό μου» (pic)

Πάνος Κορομηλάς 18:40 - 13.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:43 - 13.03.2024

Ο Μαουρίτσιο Σάρι αποτελεί παρελθόν από τη Λάτσιο και ο Χρήστος Μανδάς έσπευσε να τον ευχαριστήσει με ένα μήνυμα στα social media.

Μετά την ήττα της Λάτσιο από την Ουντινέζε, ο Μαουρίτσιο Σάρι υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση της ομάδας, βάζοντας τέλος σε μια συνεργασία που κράτησε περισσότερο από 2,5 χρόνια. Ο Ιταλός τεχνικός, «πλήρωσε» την απογοητευτική εικόνα της ομάδας στο ιταλικό πρωτάθλημα, με τους «λατσιάλι» να βρίσκονται στην ένατη θέση της Serie A, μετά από 28 αγώνες.

Ο έμπειρος τεχνικός ήταν και αυτός που εισηγήθηκε την απόκτηση του Χρήστου Μανδά, δείχνοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του Έλληνα τερματοφύλακα. Ο 22χρονος γκολκίπερ μετακόμισε στην Ρώμη πριν την έναρξη της σεζόν, ξεκινώντας ως δεύτερος στην ιεραρχία της θέσης, πίσω από τον Ιβάν Προβεντέλ. Ως τώρα, μετρά δύο συμμετοχές με τους «λατσιάλι». Μια «γεμάτη» στο derby della capitale απέναντι στη Ρόμα για το Κύπελλο Ιταλίας. Ένα ματς μάλιστα που ανταποκρίθηκε εξαιρετικά και έβαλε το «λιθαράκι» του στη νίκη - πρόκριση της Λάτσιο με 1-0.

Η δεύτερη ολιγόλεπτη συμμετοχή του ήρθε στην ήττα από την Ουντινέζε, μετά τον τραυματισμό του Προβεντέλ στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων του συγκεκριμένου αγώνα. Ο Μανδάς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας το ντεμπούτο του στη Serie A. Μάλιστα, ο βασικός τερματοφύλακας αναμένεται να μείνει στα «πιτς» για τρεις εβδομάδες, με τον πρώην τερματοφύλακα του ΟΦΗ και του Ατρομήτου, να έχει μπροστά του μια χρυσή ευκαιρία για να αποδείξει την αξία του.

Μετά την παραίτηση του Μαουρίτσιο Σάρι, ο Χρήστος Μανδάς μοιράστηκε ένα story στο Instagram, εκφράζοντας τον σεβασμό και την εκτίμηση προς το πρόσωπο του πρώην προπονητή του:

«Περάσαμε λίγους μήνες μαζί αλλά είμαι ευγνώμων που μπόρεσα να δουλέψω με έναν προπονητή ποδοσφαίρου και μέσα σε λίγο χρόνο να μάθω τόσα πολλά πράγματα. Σας ευχαριστώ που πραγματοποίησα το όνειρό μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Χίλια ευχαριστώ μίστερ» ανέφερε στο μήνυμα του ο Έλληνας τερματοφύλακας.

Με τον Προβεντέλ να βρίσκεται εκτός δράσης, δεν αποκλείεται να βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα των «Ρωμαίων» για την αναμέτρηση κόντρα στη Φροζινόνε (16/3, 21:45).