Χαρές και δάκρυα για τον Σάρι: Αυτός είναι ο λόγος της παραίτησης του από την Λάτσιο

Μαουρίτσιο Σάρι

i

PrtScr

Χαρές και δάκρυα για τον Σάρι: Αυτός είναι ο λόγος της παραίτησης του από την Λάτσιο

Κώστας Τόπας 09:33 - 13.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:34 - 13.03.2024

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μαουρίτσιο Σάρι είπε στην ομάδα της Λάτσιο ότι σχεδίαζε να παραιτηθεί επειδή είχε χάσει τα αποδυτήρια και οι παίκτες το διέρρευσαν αμέσως στον Τύπο.

Πολλαπλές πηγές από την Ιταλία, ανέφεραν την Τρίτη (12/03) ότι ο Μαουρίτσιο Σάρι υπέβαλλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Λάτσιο. Αν και ο σύλλογος δεν έχει ακόμη αποδεχτεί επίσημα την παραίτηση, αλλά ο 65χρονος τεχνικός έχει ήδη εγκαταλείψει το προπονητικό γήπεδο του Φορμέλο, αφήνοντας επικεφαλής τον βοηθό προπονητή Τζιοβάνι Μαρτουσιέλο.

Η «Sportitalia» ισχυρίζεται ότι ο Σάρι είχε πει στους παίκτες την απόφασή του το απόγευμα της Τρίτης (12/03).

«Είδα ότι δεν είστε πια μαζί μου, κάποιοι από εσάς διαφέρετε πολύ από αυτό που είδαμε την περασμένη σεζόν. Αποφάσισα να παραιτηθώ. Αν είμαι εγώ το πρόβλημα, τότε θα κάνω στην άκρη, ώστε να ταρακουνηθείτε αυτή τη σεζόν», φέρεται να είπε ο έμπειρος τεχνικός στους παίκτες των «λατσιάλι».

Το εν λόγω δημοσίευμα σημειώνει επίσης ότι δύο ή τρεις μικρές ομάδες παικτών πήγαν να μιλήσουν με τον Σάρι ως εκπρόσωποι των αποδυτηρίων. Κάποιοι άλλοι ήταν πραγματικά λυπημένοι που είδαν τον προπονητή να φεύγει, ενώ άλλοι μετά βίας μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους.

Ο Σάρι αποχώρησε μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό από τους «16» του Champions League από την Μπάγερν Μονάχου και την εντός έδρας ήττα της Δευτέρας (11/03) με 2-1 από την Ουντινέζε που απειλείται με υποβιβασμό.

Αποφάσισε να παραιτηθεί αφού ο πρόεδρος των «λατσιάλι», Κλαούντιο Λοτίτο είχε συνάντηση με την ομάδα του προκειμένου να συζητήσουν την επόμενη ημέρα στον σύλλογο. Είναι απολύτως πιθανό ο Μαρτουσιέλο να είναι στον πάγκο για τον αγώνα της Serie A του Σαββάτου με τη Φροζινόνε.