Ο Μανδάς έκανε το ντεμπούτο του στη Serie A, έστω και στις… καθυστερήσεις (vid)

Χρήστος Μανδάς

i

© PrtScr

Ο Μανδάς έκανε το ντεμπούτο του στη Serie A, έστω και στις… καθυστερήσεις (vid)

Κώστας Τόπας 08:21 - 12.03.2024

Μια άτυχη στιγμή του Ιβάν Προβεδέλ, έκανε τον Μαουρίτσιο Σάρι να ρίξει στο παιχνίδι με την Ουντινέζε τον Χρήστο Μανδά, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Serie A.

Τέσσερα λεπτά ήταν αρκετά για να κριθεί το αποτέλεσμα στον αγώνα ανάμεσα σε Λάτσιο και Ουντινέζε, για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Serie A. Η φιλοξενούμενη ήταν εκείνη που έβαλε και τα τρία γκολ του αγώνα (1-2), με τους Λούκα και Τοβάν να σώζουν τον Τζανιέτι μετά το αυτογκόλ του.

Τα πράγματα για τους «λατσιάλι» δεν κύλησαν ιδανικά. Πέρα από την ήττα που υπέστησαν, είδαν και τον βασικό κίπερ της ομάδας τους, Προβεδέλ να τραυματίζεται σοβαρά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο Χρήστος Μανδάς να περάσει στη θέση του στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη Serie A.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Έλληνας κίπερ, θέλησε να συμπαρασταθεί στον συμπαίκτη του, Ιβάν Προβέντελ, ο οποίος υπέστη σοβαρό πρόβλημα στον αστράγαλο που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει το Ολυμπιακό Στάδιο με πατερίτσες και με ασθενοφόρο.

«Είμαστε όλοι μαζί σου!», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media ο Μανδάς.

Μετά την ήττα με 2-1, η Λάτσιο πέταξε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει την επτάδα της Serie A, αφού με νίκη απόψε θα βρισκόταν στο -1 από τη Νάπολι. Από την άλλη, το τρίποντο που εξασφάλισε η Ουντινέζε ήταν υπερπολύτιμο, αφού της έδωσε τη δυνατότητα να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Βέβαια, η απόσταση που τη χωρίζει είναι μόλις τρεις βαθμοί, αφού εκείνη και ακόμα έξι ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους.