Κανένα θέμα με Σάρι στη Λάτσιο

Μαουρίτσιο Σάρι

i

PrtScr

Κανένα θέμα με Σάρι στη Λάτσιο

Γιάννης Λιβανός 10:38 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:47 - 08.03.2024

Με επίσημη ανακοίνωση της η Λάτσιο έβαλε τέλος στα σενάρια αποχώρησης του Σάρι από την τεχνική της ηγεσία.

Η Λάτσιο δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά τον τελευταίο καιρό κάτι που σαφώς δεν αρέσει στους ιθύνοντες της ομάδας και κάνουν επισφαλή τη θέση του Σάρι στον πάγκο του ιταλικού συλλόγου.

Για του λόγου το αληθές η Λάτσιο βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας της Serie A με 40 βαθμούς. έχοντας στα τελευταία 10 παιχνίδια που έχει δώσει έξι ήττες, μία ισοπαλία και τρεις νίκες. Παράλληλα η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας αποκλείστηκε και από τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, καθώς την Τρίτη (05/03) ηττήθηκε 3-0 από την Μπάγερν Μονάχου και είπε αντίο στο Champions League.

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της Λάτσιο είχαν τροφοδοτήσει σενάρια αποχώρησης του Σάρι από την ομάδα. Εντούτοις ο ίδιος ο ιταλικός σύλλογος φρόντισε να βάλει τέλος σε αυτή τη φημολογία που ήθελε τον Σάρι στην πόρτα της εξόδου με μια ανακοίνωση που έκανε και στην οποία φαίνεται πως στηρίζει εμπράκτως τον έμπειρο προπονητή.

Η ανακοίνωση της Λάτσιο:

«Μετά τις ειδήσεις που παρουσιάστηκαν σε κάποια μέσα ενημέρωσης για τις υποτιθέμενες αξιολογήσεις της τεχνικής ηγεσίας, η Λάτσιο επιβεβαιώνει πως έχει απόλυτη στήριξη στον προπονητή Μαουρίτσιο Σάρι.

Διευκρινίζουμε πως έχει συμβόλαιο το οποίο ολοκληρώνεται το 2025. Από εκεί και πέρα όλα αυτά που ακούγονται ότι η Λάτσιο έχει προσεγγίσει άλλους προπονητές δεν έχουν καμία βάση».