Viral η προφητεία του Χοσέ από τις «Σαββατογεννημένες» για το ΟΑΚΑ - «Αυτά τα στάδια που φτιάχνετε θα είναι γερά;» (vid)

Viral η προφητεία του Χοσέ από τις «Σαββατογεννημένες» για το ΟΑΚΑ - «Αυτά τα στάδια που φτιάχνετε θα είναι γερά;» (vid)

Sportal newsroom 10:55 - 04.10.2023 / Ανανεώθηκε: 10:57 - 04.10.2023

Η σειρά Σαββατογεννημένες φαίνεται πως βρισκόταν πολύ μπροστά από την εποχή του με την προφητική ατάκα του Χοσέ για το στέγαστρο Καλατράβα και το Ολυμπιακό στάδιο να γίνεται viral 20 χρόνια μετά.

Έχουν περάσει πάνω από δύο δεκαετίες από την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση της σειράς «Σαββατογεννημένες» και ο Γιώργος Καπουτζίδης γίνεται ξανά viral ως Χοσέ λόγω του στεγάστρου Καλατράβα.

Με αφορμή το «λουκέτο» στο Ολυμπιακό στάδιο και στο ποδηλατοδρόμιο οι χρήστες των social media θυμήθηκαν το σίριαλ «Σαββατογεννημένες» και την «προφητεία» του Χοσέ, υπαλλήλου της Σούλας, για τις εγκαταστάσεις που φτιάχνοταν εκείνο το διάστημα για να φιλοξενήσουν τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Τα λόγια του Χοσέ σε εκείνο το επεισόδιο έμελλε να είναι προφητικά. 

Στο απόσπασμα που αναπαράγεται όλο και περισσότερο τα τελευταία εικοσιτετράωρα στα social media, ο Χοσέ ρωτά με καχυποψία τη «σενιόρα Σούλα», την οποία υποδύεται η Ράνια Σχίζα, πού βρήκε η Ελλάδα τα λεφτά για να κάνει Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Αυτά τα στάδια που φτιάχνετε, θα είναι γερά ή θα αρχίσουν… θα στέκονται ή θα πέφτουν οι τοίχοι;», συνεχίζει. «Αν, λέω αν, αρχίσουν και γκρεμίζονται και μένουν μισά, θα τα κάνουν κι αυτά αγαλματάκια και θα τα πουλάνε;», συμπληρώνει προκαλώντας την οργή της Σούλας, με έναν ακόμη καβγά να ξεσπά ανάμεσά τους.

Έλληνας μηχανικός είχε το εγχειρίδιο του Καλατράβα και δεν του το ζήτησε ποτέ κανείς (vid)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

09:39 - 04.10.2023

Έλληνας μηχανικός είχε το εγχειρίδιο του Καλατράβα και δεν του το ζήτησε ποτέ κανείς (vid)

Ο Φαίδων Καρυδάκης, μηχανικός και συνεργάτης του αρχιτέκτονα Καλατράβα μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και αποκάλυψε πως είχε στα χέρια του το εγχειρίδιο του Καλατράβα αλλά ποτέ κανείς δεν του το ζήτησε.

«Και κανονικά αυτό το σκέπασμα που έφτιαξε ο Καλατράβα δεν έπρεπε να το αγοράσετε αφού είναι τόσο ακριβό. Έπρεπε να το νοικιάσετε με πιο λίγα λεφτά και όταν τελειώνουν οι αγώνες να το παίρνει πίσω αλλά που μυαλό», ακούγεται να λέει ο Χοσέ.