Πιθανή η επιστροφή του Μότλεϊ στο Game 5 της Φενέρμπαχτσε στο Μονακό

Πιθανή η επιστροφή του Μότλεϊ στο Game 5 της Φενέρμπαχτσε στο Μονακό

Γιώργος Γαβριλάκης 17:46 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 17:05 - 19.05.2024

Ο Τζόναθαν Μότλεϊ έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό του και κάνει τα... πάντα ώστε να προλάβει το κρισιμότερο ματς της σεζόν. Η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει το βράδυ της Τετάρτης (8/7, 20:00) την Μονακό και ο νικητής παίρνει την πρόκριση στο Final Four της Euroleague.

Δεν ήταν σε θέση (σωματικά) να βοηθήσει την Φενέρμπαχτσε μέχρι στιγμής στα Playoffs. Η απουσία του Τζόναθαν Μότλεϊ ήταν σημαντική για την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που ναι μεν έσπασε την έδρα της Μονακό στο πρώτο παιχνίδι, αλλά έχασε το τέταρτο ματς στην Κωνσταντινούπολη και η σειρά πήγε στο ισόπαλο 2-2.

Πλέον, τα πάντα θα κριθούν και θα ολοκληρωθούν το βράδυ της Τετάρτης (8/7, 20:00) στο Πριγκιπάτο, εκεί όπου οι Τούρκοι και οι Μονεγάσκοι θα διεκδικήσουν την πρόκριση στο Final Four της Euroleague -που φέτος θα διεξαχθεί στο Βερολίνο το τριήμερο 24-26 Μαΐου.

Και δεν αποκλείεται ο Μότλεϊ να παίξει στο κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν για την ομάδα του. Ο τραυματισμός του στο πόδι έχει ουσιαστικά ξεπεραστεί, προπονείται κανονικά με την ομάδα και ταξίδεψε μαζί της στο Μονακό. Δεν είναι απόλυτα έτοιμος για δράση, ειδικά στον ρυθμό και στην ένταση που απαιτείται σε ένα Game 5, αλλά ο Γιασικεβίτσιους θα αποφασίσει λίγο πριν το τζάμπολ για το αν θα τον ενεργοποιήσει ή αν θα παίξει για μία ακόμα φορά δίνονταν τις περισσότερες αρμοδιότητες της front line στον Γιώργο Παπαγιάννη. Όπως κάνει σχεδόν από την αρχή των Playoffs.

O Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ πάντως, όσο ήταν υγιείς φέτος αποτελούσε μία από τις σταθερές των Τούρκων και σε 33 αγώνες στην κανονική διάρκεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης προσέφερε 11,8 πόντους με 66,1% στα δίποντα και 4,3 ριμπάουντ.

🔴 Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ και φόντο το Final 4 του Βερολίνου!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!