Στη Βαρκελώνη για το Game 5 και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης

Λαρεντζάκης - Μπαρτζώκας

i

© Intime

Στη Βαρκελώνη για το Game 5 και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:39 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 17:06 - 19.05.2024

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Βαρκελώνη για το game 5 κόντρα στην Μπαρτσελόνα και στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός, για το game 5 κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Οι Πειραιώτες φιλοδοξούν να κάνουν δεύτερο break μέσα στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" και να πάρουν αυτοί το εισιτήριο για το Βερολίνο, εκεί όπου θα διεξαχθεί το φετινό Final 4 της Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βλέπει την ομάδα του έτοιμη να πάρει τη νίκη που θέλει προκειμένου να βρεθεί και φέτος στη μγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Οι Πειραιώτες ταξιδεύουν για την πρωτεύουσα της Καταλονίας και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Ο Έλληνας γκαρντ ήταν ο μόνος αμφίβολος παίκτης για την αναμέτρηση, αφού στον 4ο αγώνα τραυματίστηκε κι εγκατέλειψε. Ωστόσο ο ίδιος έχει θέληση να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του για την πρόκριση στο Final 4.

Ο Λαεντζάκης θα πετάξει για την Ισπανία μαζί με την υπόλοιπη αποστολή και λογικά θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για το αυριανό (8/5) παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα.