Συνεχίζει τις θεραπείες ο Λαρεντζάκης

Συνεχίζει τις θεραπείες ο Λαρεντζάκης

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:01 - 06.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:18 - 19.05.2024

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του Game 5, με τους Ερυθρόλευκους να προπονούνται στο ΣΕΦ, αλλά τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να απουσιάζει από το ομαδικό πρόγραμμα, καθώς συνέχισε τις θεραπείες.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης για ακόμα μια προπόνηση έμεινε εκτός, με τον διεθνή γκαρντ του Ολυμπιακού να κάνει αγώνα δρόμου για να μπορέσει να δώσει το «παρών» στο Game 5 των Ερυθρόλευκων με την Μπαρτσελόνα.

Ο διεθνής γκαρντ ακόμη δεν έχει αναρρώσει από το διάστρεμμα που υπέστη στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς, όταν στην προσπάθειά του για τρίποντο, προσγειώθηκε πάνω στο πόδι του Αμπρίνες, με αποτέλεσμα να γυρίσει το πόδι του.

Έκτοτε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης κάνει καθημερινά θεραπείες, προκειμένου να εξαντλήσει τα περιθώρια συμμετοχής του στο μεγάλο παιχνίδι της Βαρκελώνης απέναντι στους Καταλανούς.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε όλους τους υπόλοιπους παίκτες στην διάθεσή του, με τον Ολυμπιακό να κάνει την δεύτερη ομαδική του προπόνηση ενόψει του Game 5, μετά από εκείνη της Κυριακής του Πάσχα.

Στον Ολυμπιακό θα κάνουν ακόμη μια προπόνηση στο ΣΕΦ την Τρίτη το μεσημέρι, ενώ στην συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Βαρκελώνη, εκεί όπου θα παίξει τα ρέστα της για την πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου, στον τελικό με την Μπαρτσελόνα.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη ένα διπλό στην Βαρκελώνη, ενώ προέρχεται και από μια εντυπωσιακή νίκη με +32 απέναντι στους Καταλανούς, με το έργο του πάντως να μην είναι εύκολο, καθώς ποτέ ομάδα δεν έχει καταφέρει να πάρει την πρόκριση σε Game 5 μη έχοντας το πλεονέκτημα έδρας!