Πάσχα στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό - Βερολίνο μέσω Βαρκελώνης η μόνη σκέψη στον Πειραιά

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

©Intime

Πάσχα στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό - Βερολίνο μέσω Βαρκελώνης η μόνη σκέψη στον Πειραιά

Νίκος Καλαμπάκας 14:04 - 05.05.2024 / Ανανεώθηκε: 22:35 - 18.05.2024

Με προπόνηση στο ΣΕΦ ξεκίνησε η ημέρα του Πάσχα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος προετοιμάζεται πυρετωδώς για το game 5 κόντρα στην Μπαρτσελόνα, που θα κρίνει το ποια ομάδα θα ταξιδέψει στο Βερολίνο για το Final 4.

Ο Ολυμπιακός γιόρτασε το Πάσχα με προπόνηση στο ΣΕΦ, αφού οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για το κρίσιμο πέμπτο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Οι ερυθρόλευκοι δεν σκέφτονται τίποτα άλλο από το Final 4 και άπαντες στην ομάδα έχουν προσηλωθεί στο ματς της Τετάρτης 8/5, που θα κρίνει αν θα ταξιδέψουν στο Βερολίνο αυτοί ή η Μπαρτσελόνα.

Ο Μιλουτίνοφ επέστρεψε για να κάνει την διαφορά (vids)
EUROLEAGUE

21:00 - 04.05.2024

Ο Μιλουτίνοφ επέστρεψε για να κάνει την διαφορά (vids)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έδειξε και πάλι την τεράστια ποιότητά του, με την εξαιρετική του εμφάνιση στο Game 4 απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πλέον ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει για τα καλά στα χέρια του ένα υπερόπλο ενόψει της συνέχειας.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στο δεξί του πόδι και να μπορέσει να ενισχύσει τους συμπαίκτες του στη Βαρκελώνη, όμως δεν προπονήθηκε ούτε την Κυριακή του Πάσχα. Η αυριανή προπόνηση λοιπόν θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τον διεθνή γκαρντ.

Ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί στην έδρα του και τη Μεγάλη Δευτέρα, ενώ την Τρίτη αναχωρεί για την Καταλονία, εκεί που θα διεκδικήσει το αποτέλεσμα μέσα σε μια από τις πλέον αποτελεσματικές έδρες της regular season.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα φυσικά έχουν κάνει ήδη ένα break μέσα στο αντίπαλο «σπίτι», ωστόσο για να βρεθούν για τρίτη συνεχόμενη φορά στη μεγάλη γιορτή της Euroleague που κρίνει τον πρωταθλητή, θα πρέπει να περάσει και πάλι από «Παλάου», μέσα σε λίγες μόλις μέρες.

Η ομάδα του Γκριμάου δεν έχει χρόνο για ξεκούραση αφού την Κυρική του Πάσχα δίνει σημαντικό αγώνα για το πρωτάθλημα, κόντρα στην Γκραν Κανάρια. Οι Καταλανοί υποδέχονται τους νησιώτες, σε ένα ματς που οι αντίπαλοι είναι ισόβαθμοι στους 40 βαθμούς.

A STATE OF MIND: Μια ιστορία από τη Βαρκελώνη - «Όταν Σφαιρόπουλος και Μπαρτζώκας αποφόρτισαν τον Ολυμπιακό»
EUROLEAGUE

16:29 - 02.05.2024

A STATE OF MIND: Μια ιστορία από τη Βαρκελώνη - «Όταν Σφαιρόπουλος και Μπαρτζώκας αποφόρτισαν τον Ολυμπιακό»

To Sportal σας παρουσιάζει το A STATE OF MIND powered by «Τhe Bostonians». Μία κατάσταση του μυαλού που επαναφέρει στην επιφάνεια ιστορίες της Euroleague από το παρελθόν. Ο Κώστας Σωτηρίου συνεχίζει τις οπτικοακουστικές αφηγήσεις, με μια στιγμή που διαδραματίστηκε το 2015. Αυτό, είναι το δεύτερο από τα έξι βίντεο, διάρκειας ενός λεπτού το καθένα, σε μία νέα σειρά του Sportal, το A STATE OF MIND powered by «Τhe Bostonians».

Καταλαβαίνει κανείς ότι η ένταση θα είναι μεγάλη και θα είναι ένα ερωτηματικό το πως θα χειριστεί ο Ρότζερ Γκριμάου τον αγώνα, αφού σε τρεις ημέρες ακολουθεί η πιο μεγάλη μάχη, κόντρα στον Ολυμπιακό.