Γκριμάου: «H ομάδα μου είναι η καλύτερη, αλλά δεν υπάρχει φαβορί με τον Ολυμπιακό»

Γκριμάου: «H ομάδα μου είναι η καλύτερη, αλλά δεν υπάρχει φαβορί με τον Ολυμπιακό»

Γιάννης Πάλλας 16:58 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 15:18 - 19.05.2024

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Ρότζερ Γκριμάου μίλησε για την αναμέτρηση της Τετάρτης (8/5, 22:00) με τον Ολυμπιακό στο Game 5 που οδηγεί στο Final-4 της Euroleague

Να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα της έδρας θέλει η Μπαρτσελόνα στο Game 5 της Euroleague την Τετάρτη (8/5, 22:00) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για να προκριθεί στο Final-4 του Βερολίνου.

Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» Ρότζερ Γκριμάου ξέρει ότι οι παίκτες του δεν έχουν εύκολο έργο και θα πρέπει να έχουν υψηλό βαθμό συγκέντρωσης από την αρχή ως το τέλος της αναμέτρησης.

«Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι που έχουμε δώσει φέτος, μαζί με τον τελικό Κυπέλλου. Ελπίζω να είναι μια από τις πιο σπουδαίες νύχτες που έχουμε βιώσει ποτέ σε αυτό το γήπεδο. Δεν υπάρχει φαβορί. Όλη η σειρά ήταν πολύ κλειστή, αλλά εγώ πάντα πιστεύω στην ομάδα μου, θεωρώ πως είναι η καλύτερη και θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι» δήλωσε ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα.

«Το ότι παίζουμε στην έδρα μας δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση πως θα νικήσουμε. Παίζοντας στην έδρα σου έχεις μεγαλύτερη ενέργεια κι αυτό σε βοηθά, αλλά θα χρειαστεί να κάνεις πολλά άλλα πράγματα για να κερδίσεις. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και να ακολουθήσουμε κάποια πράγματα που κάναμε καλά στα τρία πρώτα παιχνίδια της σειράς. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μείνουμε πιστοί στον τρόπο παιχνιδιού μας, αν και ο Ολυμπιακός με τον τρόπο που παίζει δεν μας επιτρέπει να παίζουμε πολύ γρήγορα. Ξέρουμε πως ο αντίπαλος είναι μια σκληρή ομάδα, που ξέρει να εκμεταλλεύεται τα πράγματα που δεν κάνουμε εμείς τόσο καλά» συμπλήρωσε ο τεχνικός των Καταλανών.

Μπαρτζώκας: «Δεν είμαστε φαβορί στο Game 5, όλοι έχουμε την ίδια δίψα για πρόκριση» (vid)
EUROLEAGUE

16:45 - 07.05.2024

Μπαρτζώκας: «Δεν είμαστε φαβορί στο Game 5, όλοι έχουμε την ίδια δίψα για πρόκριση» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως στον Ολυμπιακό είναι άπαντες ευχαριστημένοι με το γεγονός πως παίζουν Game 5 για τρίτη σεζόν και υπογράμμισε πως οι Πειραιώτες δεν είναι φαβορί απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Όσο για το αν φοβάται για κόπωση της ομάδας του, καθώς δεν έχει σταματήσει τους αγώνες πρωταθλήματος, τόνισε: «Το πρόγραμμα είναι αυτό που είναι, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Είναι όμως λες και υπάρχει ο νόμος του Μέρφι ή το κάρμα και ενώ είχαμε αγώνα, πήγε και στην παράταση. Τι να κάνουμε…».