Η Τζένιφερ Λόπεζ πρωταγωνίστρια σε ταινία για την πάλη

Τζένιφερ Λόπεζ

i

© Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images for Revolve/Ideal Images

Η Τζένιφερ Λόπεζ πρωταγωνίστρια σε ταινία για την πάλη

Sportal Newsroom • 00:11 - 27.03.2023 / Ανανεώθηκε: 00:33 - 27.03.2023

Στα «δίχτυα» του αθλητισμού μπλέκεται η Τζένιφερ Λόπεζ, με τον τρίτο της ρόλο τη φετινή σεζόν!

Την αληθινή ιστορία του παλαιστή, Άντονι Ρόμπλες, που γεννημένος μ’ ένα πόδι, κατάφερε να κατακτήσει το εθνικό πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής πρόκειται να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη ο Μπεν Άφλεκ. Για τις ανάγκες της ταινίας μάλιστα προσέλαβε την γυναίκα του, Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Ο Άφλεκ έχει αναλάβει την παραγωγή του “Unstoppable”, όπως θα είναι το όνομα της ταινίας, μαζί με τον στενό του φίλο και βραβευμένο με ‘Οσκαρ, ηθοποιό, Ματ Ντέιμον. Αυτή θα είναι η δεύτερη παραγωγή της εταιρίας τους, μετά από το “Air”, που πραγματεύεται την δημιουργία της σειράς παπουτσιών του θρύλου του NBA, Μάικλ Τζόρνταν. 

Η Τζένιφερ Λόπεζ είχε βοηθήσει στη συγγραφή του σεναρίου του “Air” και ο Άφλεκ εξέφρασε τον θαυμασμό του για το ταλέντο της. “Θεέ μου, είναι καταπληκτική. Έχει πλήρη γνώση για το πως εξελίσσεται η μόδα και την επίδραση της κουλτούρας πάνω της μέσω της μουσικής, του αθλητισμού, του χορού και της διασκέδασης γενικότερα”, ήταν τα λόγια του, μιλώντας στον “The Hollywood Reporter”, ένα από τα κορυφαία εβδομαδιαία έντυπα στο χώρο της βιομηχανίας του θεάματος. 

Η ταινία

 Ο Ρόμπλες άρχισε την πάλη σε ηλικία 13 ετών στο Γυμνάσιο της Αριζόνα και από τα 16 του μέχρι τα 18 του “έτρεξε” ένα σερί 96 διαδοχικών νικών. Το 2011 μόνο είχε 36 συνεχόμενες επιτυχίες φτάνοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και εκθρονίζοντας τον τότε πρωταθλητή, Ματ ΜακΝτόναχ.

 Τώρα είναι σχολιαστής αγώνων, ομιλητής σε σεμινάρια, προκειμένου να εμπνεύσει και να δώσει δύναμη σε συνανθρώπους του και ιδρυτής του “Τhe Robles Unstoppable Foundation” που βοηθάει άτομα με ειδικές ανάγκες να σπουδάσουν και να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Αυτή θα είναι η τρίτη δουλειά της Τζένιφερ Λόπεζ μέσα στη χρονιά. Εμφανίστηκε στην ρομαντική κωμωδία "Shotgun Wedding" και στις 12 Μαϊου θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix το "The Mother", στο οποίο υποδύεται μία δολοφόνο που βγαίνει από την παρανομία προκειμένου να βοηθήσει την κόρη της που εγκατέλειψε πριν από χρόνια.

Tags: