O Κατζουράκης κόντρα στον Ιγκμπόκουε στις 25 Αυγούστου στην Overtime Arena

O Κατζουράκης κόντρα στον Ιγκμπόκουε στις 25 Αυγούστου στην Overtime Arena

Sportal newsroom 22:07 - 12.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:07 - 12.07.2023

Μπροστά σε άλλη μία τεράστια πρόκληση βρίσκεται ο Ανδρέας Κατζουράκης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πυγμαχίας, Ανδρέας Κατζουράκης με το απίστευτο ρεκόρ 10-0 σε επαγγελματικό επίπεδο κοντράρεται με τον Ράφαελ Ιγκμπόκουε στις 25 Αυγούστου στην Overtime Arena της Ατλάντα, σε live streaming από το DAZN, με στόχο άλλη μία μεγάλη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ο κορυφαίος Έλληνας πυγμάχος αντιμετωπίζει τον Ράφαελ Ιγκμπόκουε, έχοντας έναν και μόνο στόχο: Να παραμείνει αήττητος σε επαγγελματικό επίπεδο, επεκτείνοντας το εντυπωσιακό σερί του στις 11 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, μετρώντας, μάλιστα, μέχρι στιγμής και οχτώ νοκ άουτ.

Αποτελεί, άλλωστε, τη μεγαλύτερη ελπίδα της ελληνικής πυγμαχίας με απώτερο στόχο την κορυφή και τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή. Μπορεί ο ίδιος να άρχισε την επαγγελματική καριέρα του μόλις το 2018, ωστόσο άμεσα κατάφερε να ξεχωρίσει και να μετατραπεί σε έναν εκ των κορυφαίων πυγμάχων στην κατηγορία των μεσαίων βαρών και στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

Η σπουδαία αναμέτρηση με τον Ιγκμπόκουε θα μεταδοθεί μέσα από τη δημοφιλή streaming πλατφόρμα “DAZN”, η οποία απαριθμεί περισσότερους από 15 εκατομμύρια συνδρομητές και αποτελεί τον αγαπημένο προορισμό όσων λατρεύουν την πυγμαχία.

Η απίθανη ιστορία του πρώτου σκόρερ του Παναθηναϊκού που διαγράφηκε από την ομάδα για τις πολιτικές του πεποιθήσεις
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:58 - 12.07.2023

Η απίθανη ιστορία του πρώτου σκόρερ του Παναθηναϊκού που διαγράφηκε από την ομάδα για τις πολιτικές του πεποιθήσεις

Ο Άγγελος Μεσσάρης υπήρξε ο σπουδαιότερος προπολεμικός ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ωστόσο οι πολιτικές του αντιλήψεις και οι έντονες λογομαχίες με τον Απόστολο Νικολαΐδη έφεραν το άδοξο τέλος.

Η ζήτηση για ένα εισιτήριο, αλλά και το ενδιαφέρον για τον αγώνα είναι τεράστιο, με τον Κατζουράκη να είναι έτοιμος να γράψει άλλη μία χρυσή σελίδα στην ιστορία της ελληνικής πυγμαχίας.