Ο Τζον Σίνα αποκάλυψε τον λόγο της αντιπαλότητάς του με τον Rock: «Εγώ τα έκανα με τον λανθασμένο τρόπο»
i

©printscreen

Ο Τζον Σίνα αποκάλυψε τον λόγο της αντιπαλότητάς του με τον Rock: «Εγώ τα έκανα με τον λανθασμένο τρόπο»

Sportal newsroom 23:23 - 10.10.2023

Ο Τζον Σίνα σε συνέντευξή του αποκάλυψε τον λόγο της αντιπαλότητας του με τον Rock.

Έχουν γραφτεί πολλά άρθρα για την παλιά κόντρα που δίχασε τον Τζον Σίνα και τον Ντουέιν Τζόνσον (γνωστός ως Rock)

Μάλιστα ο Σίνα αποκάλυψε πρόσφατα τον λόγο που προκάλεσε την αντιπαράθεσή του με τον Τζόνσον και είχε να κάνει ακριβώς με εκείνη την αλλαγή στάσης που θα κατέληγε να κάνει ο ίδιος με τα χρόνια. 

«Αν ακολουθήσατε αυτό που προσπάθησα να κάνω, ειδικά πρόσφατα δημόσια και προσωπικά προς τον Ντουέιν Τζόνσον, έχω πει ότι πίστευα ότι έκανε το σωστό για την επιχείρηση (το WWE)», είπε ο Σίνα κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου του WWE και πρόσθεσε: «Μπήκα σε αυτό με λάθος τρόπο. Παραβίασα την εμπιστοσύνη του και έκανα σχόλια για την προοπτική του για τα οποία δεν γνώριζε απολύτως τίποτα. Ήθελα ο Rock να επιστρέψει (στο WWE)».

Ο Σίνα αναγνωρίζει ότι η θέση του ήταν λανθασμένη και ότι λυπόταν για όλα όσα είχε κάνει εναντίον του Τζόνσον, αλλά ταυτόχρονα ήταν «μια μεγάλη εμπειρία και ένα μεγάλο μάθημα». 

Το γεγονός ότι ο Σίνα συμμετείχε σε αυτή τη συνέντευξη τύπου του WWE δεν είναι τυχαίο. Δεδομένου ότι η καριέρα του ως ηθοποιός βρίσκεται σε παύση λόγω της τρέχουσας απεργίας SAG-AFTRA, ο 46χρονος αποφάσισε επίσης να επιστρέψει στην πάλη για το Fastlane (event του WWE), το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 7 Οκτωβρίου.

Tags: