Οι Cavinder Twins άναψαν «φωτιά» στην πρώτη τους εμφάνιση στο WWE

Οι Cavinder Twins άναψαν «φωτιά» στην πρώτη τους εμφάνιση στο WWE

Sportal newsroom 10:53 - 09.06.2023

Η Χάιλυ και η Χάνα Καβίντερ, που κάνουν «θραύση» στο TikTok, τράβηξαν τα φώτα της δημοσιότητας στην εμφάνισή τους στο WWE.

Το δυναμικό δίδυμο των Χάιλυ και Χάνα Καβίντερ, που φημίζονται για τη δράση τους στο TikTok και την παρουσία τους στο μπάσκετ στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι, εντάχθηκαν επίσημα στις τάξεις των σούπερ σταρ του WWE. Το τηλεοπτικό τους ντεμπούτο έγινε το βράδυ της Τετάρτης (7/6), αφήνοντας τους θαυμαστές άφωνους κατά τη διάρκεια του εβδομαδιαίου προγράμματος NXT της εταιρείας .

Οι δίδυμες, που έχουν γίνει διάσημες με 4,5 εκατομμύρια ακολούθους στο TikTok και πρόσφατα ολοκλήρωσαν την καριέρα τους στο κολεγιακό μπάσκετ, υπέγραψαν συμφωνία με το WWE στα τέλη του 2021. Ωστόσο, η Χάιλυ και Χάνα Καβίντερ δεν έχουν ακόμη εμφανιστεί μέσα σε ένα ρινγκ του WWE ως παλαιστές. 

Πριν από το σόου της Τρίτης το βράδυ, τα δίδυμα δημοσίευσαν στις σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημερώνοντας στους ακόλουθούς τους ότι μπορεί να δουν τη «νέα ομάδα των αγαπημένων σας» στο ρινγκ κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

Πριν από μερικές μέρες, τα δίδυμα εμφανίστηκαν στο Good Morning America και μίλησαν για τη συνεργασία τους με το WWE. «Είμαστε ενθουσιασμένες για τη συνεργασία μαζί τους», είπε η Χάιλυ, προσθέτοντας ότι αυτή και η αδερφή της «αγαπούν το WWE, τους παθιασμένους θαυμαστές τους, το άθλημα, τη φυσική πλευρά του».

Μετά την απόφασή τους να μην συνεχίσουν για πέμπτο χρόνο στο μπάσκετ αφού συμπλήρωσαν τέσσερα χρόνια μαζί, η Χάιλυ και η Χάνα μίλησαν με ειλικρίνεια για τις πολλές ευκαιρίες που τους περίμεναν πέρα ​​από το γήπεδο. Σε μια συνέντευξη στο " Today " τον Απρίλιο, η Χέιλι μοιράστηκε τη διαδικασία σκέψης της, λέγοντας: «Αφού παίξαμε και τα τέσσερα χρόνια μαζί και αποφασίσαμε να μην συνεχίσουμε για πέμπτη χρονιά, σκεφτήκαμε ότι υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες εκτός από το μπάσκετ». 

Οι θαυμαστές τους αναμένουν με ανυπομονησία την επίδραση που θα έχουν η Χάιλυ και η Χάνα Καβίντερ στο WWE, επιδεικνύοντας το μοναδικό τους μείγμα αθλητικότητας, χαρίσματος και επιρροής στα social media.

Tags: