Η εντυπωσιακή Άνα Μαρία Μάρκοβιτς ξεπερνά τον τραυματισμό της κάνοντας tour στην Ευρώπη

Άνα Μαρία Μάρκοβιτς

i

Άνα Μαρία Μάρκοβιτς/ printscreen

Η εντυπωσιακή Άνα Μαρία Μάρκοβιτς ξεπερνά τον τραυματισμό της κάνοντας tour στην Ευρώπη

Η Άνα Μαρία Μάρκοβιτς τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ποδοσφαίρου στις αρχές Μαρτίου και προσπαθεί να απαλύνει τον πόνο της κάνοντας ταξίδια.

Η Άνα Μαρία Μάρκοβιτς τραυματίστηκε σοβαρά στις αρχές Μαρτίου στον τελευταίο αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας γυναικών της ελβετικής Γκρασχόπερς. Η 24χρονη επιθετικός από την Κροατία έκανε γνωστό τον τραυματισμό της με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ζήτησε τη στήριξη του κόσμου για να τον ξεπεράσει.

Μετά τον τραυματισμό της η Μάρκοβιτς, γνωστή και ως «η πιο όμορφη ποδοσφαιρίστρια του κόσμου», ξέσπασε σε κλάματα, καθώς το χτύπημα στο γόνατο θα την αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για μερικούς μήνες.

Η 24χρονη επιθετικός της Γκρασχόπερς αποφάσισε να κάνει ταξίδια προκειμένου να απαλύνει τον πόνο και τη στενοχώρια της. Άλλωστε για έναν αθλητή είναι πολύ ψυχοφθόρος ένας τραυματισμός, πόσο μάλλον όταν είναι και τόσο σοβαρός. 

Η Άνα Μαρία Μάρκοβιτς μετά τη λίμνη Κόμο επισκέφθηκε κι άλλες περιοχές. Έχοντας υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και έχοντας ξεκινήσει τη διαδικασία αποκατάστασης του τραυματισμού η 24χρονη στράικερ ταξίδεψε στο Αμβούργο και το Μιλάνο. Μένει να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος ταξιδιωτικός προορισμός της.