Κιμ Σίελε, η εντυπωσιακή νοσοκόμα και οπαδός της Ντόρτμουντ που προσφέρθηκε να βοηθήσει στην ανάρρωση του Νίκο Σλότερμπεκ

Κιμ Σίελε

i

©printscreen

Κιμ Σίελε, η εντυπωσιακή νοσοκόμα και οπαδός της Ντόρτμουντ που προσφέρθηκε να βοηθήσει στην ανάρρωση του Νίκο Σλότερμπεκ

Κώστας Τσιακλής 22:40 - 06.04.2023 / Ανανεώθηκε: 22:53 - 06.04.2023

Η Κιμ Σίελε είναι νοσοκόμα και οπαδός της Ντόρτμουντ και προσφέρθηκε να βοηθήσει στην ανάρρωση του Νίκο Σλότερμπεκ, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Μπορούσια κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου.

Μια οπαδός της Μπορούσια Ντόρτμουντ προσφέρθηκε να βοηθήσει στην ανάρρωση του αμυντικού της ομάδας, Νίκο Σλότερμπεκ, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι των «Βεστφαλών» κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου το περασμένο Σάββατο (01/04).

Η Κιμ Σίελε θεωρείται ως η Πέιτζ Σπίρανακ της νοσηλευτικής και προτάθηκε με έμμεσο τρόπο να αναλάβει την περίπτωση του Γερμανού άσου αφού ένας άλλος οπαδός της ομάδας την ρώτησε αν είναι διαθέσιμη να βοηθήσει σε περίπτωση που και ο ίδιος ποδοσφαιριστής θέλει να δεχθεί τις υπηρεσίες της. Η Σίελε δεν κρύφτηκε και του απάντησε λέγοντας: «Όσο πιο γρήγορα επιστρέψει, τόσο το καλύτερο. Όποτε θέλει».

Ο Σλότερμπεκ τραυματίστηκε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στο παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου και αντικαταστάθηκε από τον Ματς Χιούμελς. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή, στην οποία αναφέρεται: «Η διάγνωση έχει πλέον επιβεβαιωθεί και ο 23χρονος υπέστη μυϊκή θλάση και προς το παρόν δεν θα είναι στη διάθεση της Μπορούσια Ντόρτμουντ».

Ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός απουσίασε από την ήττα της Ντόρτμουντ από τη Λειψία (2-0) στο Κύπελλο Γερμανίας και είναι δεδομένο ότι θα απουσιάσει και από τα επόμενα παιχνίδια της Bundesliga. Ο αντικαταστάτης του πιθανόν να είναι ο Ματς Χιούμελς και θα είναι αυτός που θα πρέπει να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής της Ντόρτμουντ στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Σλότερμπεκ εντάχθηκε στο ρόστερ της Ντόρτμουντ τον περασμένο Ιούλιο και μέχρι τώρα έχει καταγράψει 37 συμμετοχές, με απολογισμό τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ.