Απίθανη Φράιμπουργκ άφησε εκτός DFB Pokal την Μπάγερν Μονάχου

Τόμας Τούχελ

i

©Print Screen

Απίθανη Φράιμπουργκ άφησε εκτός DFB Pokal την Μπάγερν Μονάχου

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:54 - 04.04.2023 / Ανανεώθηκε: 00:18 - 05.04.2023

Μία απίστευτη νίκη πέτυχε η Φράιμπουργκ λίγο πριν την εκπνοή της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου (1-2), παίρνοντας με αυτόν τον τρόπο το εισιτήριο για τα ημιτελικά του DFB Pokal.

Οι πανηγυρισμοί της Μπάγερν Μονάχου για τη νίκη επί της Ντόρτμουντ δεν κράτησαν για πολύ και αυτό οφείλεται στη Φράιμπουργκ. Η ομάδα της ομώνυμης πόλης άφησε εκτός DFB Pokal τους «Βαυαρούς» και προκρίθηκε στα ημιτελικά, με γκολ που πέτυχε από πέναλτι στις καθυστερήσεις ο Χόλερ.

Οι παίκτες του Τόμας Τούχελ πήραν το προβάδισμα με τον Ουπαμεκανό στο 19ο λεπτό, ωστόσο ο Χόφλερ έφερε το ματς στα ίσα οκτώ λεπτά αργότερα. Ο Μίλερ είχε τη δυνατότητα να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, εντούτοις η άμυνα της Φράιμπουργκ έδιωξε πάνω στη γραμμή. 

Ο χρόνος περνούσε και το ματς όδευε στην παράταση, μέχρι να έρθει το λάθος του Τζαμάλ Μουσιαλά που κόστισε στην ομάδα του. Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής βρήκε την μπάλα με το χέρι και με τη βοήθεια του VAR, ο Όσμερς υπέδειξε τη λευκή βούλα, από την οποία ευστόχησε ο Χόλερ.

Νωρίτερα, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης άφησε εκτός διοργάνωσης την Ουνιόν Βερολίνου, «καθαρίζοντας» την αντίπαλο της μέσα στο πρώτο 15λεπτο. Πρωταγωνιστής ο Κόλο Μουανί ο οποίος με σουτ στο 11 έκανε το 1-0 και λίγο με μία εξαιρετική λόμπα στο 13' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, το σκορ θα μπορούσε να είναι 3-0 μέχρι το 20', εντούτοις το γκολ του Μπόρε ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.