Οπαδός της Σάλκε πέθανε στο γήπεδο!

Σάλκε

i

© Twitter / FC Schalke 04

Οπαδός της Σάλκε πέθανε στο γήπεδο!

Sportal newsroom 20:08 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:09 - 01.04.2023

Η Σάλκε έκανε γνωστό πως ένας οπαδός της άφησε την τελευταία του πνοή από καρδιακή ανακοπή την ώρα του αγώνα με την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ένας οπαδός της Σάλκε υπέστη καρδιακή ανακοπή την ώρα της αναμέτρησης με την Μπάγερ Λεβερκούζεν και άφησε την τελευταία του πνοή στην «Veltins Arena».

Οι άνθρωποι του ιατρικού τιμ έσπευσαν αμέσως στο νότιο πέταλο που καθόταν ο άτυχος φίλος των «βασιλικών μπλε» για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, όμως όσο κι αν προσπάθησαν δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

«Βαριά» απώλεια για τη Λειψία, δεν την εκμεταλλεύτηκε η Φράιμπουργκ
BUNDESLIGA

18:27 - 01.04.2023

«Βαριά» απώλεια για τη Λειψία, δεν την εκμεταλλεύτηκε η Φράιμπουργκ

Η Λειψία ηττήθηκε με το «βαρύ» 3-0 από τη Μάιντς και με αυτόν τον τρόπο έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο ματς δίχως νίκη. Την ίδια ώρα, η Φράιμπουργκ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την συγκεκριμένη απώλεια, μένοντας στο 1-1 με τη Χέρτα Βερολίνου.

Η Σάλκε επιβεβαίωσε την τραγική είδηση μέσω ανάρτησης της στον επίσημο λογαριασμό της στα social media, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την ηλικία του οπαδού της.

«Είμαστε συντετριμμένοι που αναφέρουμε ότι ένας οπαδός κατέρρευσε στη νότια κερκίδα σήμερα και πέθανε παρά τις προσπάθειες του ιατρικού τιμ. Η σκέψη μας είναι με τους φίλους και την οικογένειά του. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψαν χαρακτηριστικά οι «βασιλικοί μπλε».