«Βαριά» απώλεια για τη Λειψία, δεν την εκμεταλλεύτηκε η Φράιμπουργκ

«Βαριά» απώλεια για τη Λειψία, δεν την εκμεταλλεύτηκε η Φράιμπουργκ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:27 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 18:53 - 01.04.2023

Η Λειψία ηττήθηκε με το «βαρύ» 3-0 από τη Μάιντς και με αυτόν τον τρόπο έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο ματς δίχως νίκη. Την ίδια ώρα, η Φράιμπουργκ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την συγκεκριμένη απώλεια, μένοντας στο 1-1 με τη Χέρτα Βερολίνου.

Η Λειψία έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο ματς δίχως νίκη, όμως αυτή τη φορά δεν ηττήθηκε απλά με 1-0 όπως με την Μπόχουμ. Η Μάιντς ήταν κυνική απέναντι της και με σκορ 3-0 την άφησε χωρίς τρίποντο και ακόμα πιο μακριά στην τετράδα που οδηγεί στο Champions League.

Το πρώτο γκολ ήρθε μόλις στο 9ο λεπτό από τον Ινγκβάστεν, ενώ ακολούθησε ο Αγιόρκε στο 57' για το 0-2. Τη χαριστική βολή έφερε στο 67' ο Κορ, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Την ήττα αυτή δεν εκμεταλλεύτηκε η τέταρτη Φράιμπουργκ, με τον σύλλογο της ομώνυμης πόλης να αυξάνει ελάχιστα τη διαφορά από την πέμπτη θέση, μετά το ισόπαλο 1-1 με τη Χέρτα Βερολίνου. Ο Γκίφο μπορεί να έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, όμως Ενγκανάμ βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει και να «κλέψει» τον πόντο για την ομάδα του.

Μοναδική κερδισμένη σε αυτήν την τριπλέτα η Ουνιόν Βερολίνου, η οποία επικράτησε της Στουτγκάρδης με σκορ 3-0. Η φιλοξενούμενη θα μπορούσε να είχε πάρει το προβάδισμα όμως το γκολ της ακυρώθηκε για χέρι του πρώην παίκτη των ΠΑΟ και ΠΑΣ Γιάννινα, Περέα.

Το... καμπανάκι έπιασε τόπο και στο δεύτερο μέρος η Ουνιόν βρήκε το γκολ με τον Μπέκερ στο 51', ενώ περίπου ένα τέταρτο αργότερα ο Μπέχρενς έκανε ευκολότερο το έργο του συλλόγου του κάνοντας το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Χαραγκούι στο 68' στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της δικής του ομάδας.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία: