Ο Τούχελ θέλει τον Ουσμάν Ντεμπελέ στην Μπάγερν Μονάχου

Ουσμάν Ντεμπελέ

i

©Barcelona

Ο Τούχελ θέλει τον Ουσμάν Ντεμπελέ στην Μπάγερν Μονάχου

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:04 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:04 - 30.03.2023

Μετά την πρόσληψή του στην Μπάγερν Μονάχου, ο Τόμας Τούχελ φέρεται να ζήτησε από τη διοίκηση τη μεταγραφή του Ουσμάν Ντεμπελέ στην ομάδα, ενόψει του καλοκαιριού.

Ο νέος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ, έχει προτείνει στη διοίκηση του γερμανικού συλλόγου κάποιους ποδοσφαιριστές ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του «Fichajes», ο Γερμανός προπονητής θέλει στην ομάδα του την επόμενη σεζόν τον άσο της Μπαρτσελόνα, Ουσμάν Ντεμπελέ.

 Το συμβόλαιο του Γάλλου σταρ λήγει με τους «μπλαουγκράνα» το καλοκαίρι του 2024, όμως ο σύλλογος της Καταλονίας δεν είναι απόλυτα αρνητικός σε οποιαδήποτε πρόταση έρθει. Τη φετινή σεζόν, ο Ουσμάν Ντεμπελέ μετράει 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό οκτώ γκολ κι επτά ασίστ. Με τον Τσάβι στον πάγκο είναι γεγονός πως έχει βελτιώσει την απόδοσή του και μας έχει αποδείξει πολλάκις, πως όταν μένει μακριά από τραυματισμούς μπορεί να κάνει τρομερά πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

 Τον περασμένο Γενάρη, ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα είχε μιλήσει για τις φήμες που θέλουν τη Παρί Σεν Ζερμέν να έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Γάλλο εξτρέμ, ξεκαθαρίζοντας όμως πως ο παίκτης δεν είναι για πώληση. «Θα συζητήσουμε για το νέο συμβόλαιο του Ουσμάν Ντεμπελέ τους επόμενους μήνες. Είναι εξαιρετικός. Φήμες με τη Παρί; Ο Ντεμπελέ δεν είναι προς πώληση, δεν είναι για εβδομήντα εκατομμύρια ευρώ ή για καμία άλλη προσφορά. Δεν είναι για πώληση», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Λαπόρτα. 

Η Μπάγερν ξεκινάει την αντεπίθεσή της με τον Τούχελ: Ο μισθός των 10-12 εκατ. ευρώ και η κατάκτηση του Champions League (vids)
BUNDESLIGA

13:30 - 29.03.2023

Η Μπάγερν ξεκινάει την αντεπίθεσή της με τον Τούχελ: Ο μισθός των 10-12 εκατ. ευρώ και η κατάκτηση του Champions League (vids)

Το έργο του Τόμας Τούχελ στην Μπάγερν Μονάχου έχει ξεκινήσει. Στόχος του πρώην προπονητή της Τσέλσι είναι να μαζέψει τα «σπασμένα» του Νάγκελσμαν και να οδηγήσει τους Βαυαρούς στην κατάκτηση του Champions League.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τούχελ δείχνει το ενδιαφέρον του για τον Ντεμπελέ, καθώς και την περίοδο που βρισκόταν στον πάγκο της Τσέλσι ο 49χρονος τεχνικός, υπήρξε ενδιαφέρον του αγγλικού συλλόγου. Τέλος, να θυμίσουμε πως ο κόουτς των «Βαυαρών» όταν ήταν στην Μπορούσια Ντόρτμουντ είχε στην ομάδα του τον 25χρονο άσο, ο οποίος εκείνη την περίοδο θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης.