Ο Τούχελ θέλει να... κλέψει τον Κόβασιτς από την Τσέλσι

Ματέο Κόβασιτς

i

Photo by Visionhaus/Getty Images

Ο Τούχελ θέλει να... κλέψει τον Κόβασιτς από την Τσέλσι

Sportal newsroom 17:47 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:05 - 28.03.2023

Η Μπάγερν Μονάχου φέρεται να εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του Ματέο Κόβασιτς λόγω Τούχελ.

Οριστικοποιήθηκε η αλλαγή σελίδας στην Μπάγερν Μονάχου, καθώς οι Βαυαροί γνωστοποίησαν με μία ανακοίνωση τόσο το «διαζύγιο» με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, όσο και την έναρξη συνεργασίας της με τον Τόμας Τούχελ, που υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Ανησυχούν Κίμιχ και Γκορέτσκα με την πρόσληψη του Τούχελ - Η κριτική για την απομάκρυνση του Νάγκελσμαν
BUNDESLIGA

20:54 - 26.03.2023

Ανησυχούν Κίμιχ και Γκορέτσκα με την πρόσληψη του Τούχελ - Η κριτική για την απομάκρυνση του Νάγκελσμαν

Οι δηλώσεις των Κίμιχ, Γκορέτσκα που είχαν καλές σχέσεις με τον Νάγκελσμαν χαρακτηρίστηκαν επικριτικές ως προς τη διοίκηση της Μπάγερν που αποφάσισε την πρόσληψη του Τόμας Τούχελ.

Μάλιστα, ο Γερμανός τεχνικός έχει πιάσει ήδη δουλειά στους Βαυαρούς, ενώ απ' ότι φαίνεται έχει αρχίσει να ασχολείται και με τα μεταγραφικά ζητήματα εν όψει καλοκαιριού. Όπως αναφέρει η «Telegraph», η περίπτωση του Ματέο Κόβασιτς, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει τον Τούχελ από την κοινή θητεία τους στην Τσέλσι, έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο για την ομάδα του Μονάχου.

Το συμβόλαιο του Κροάτη μέσου με τους Λονδρέζους φτάνει στο τέλος του το καλοκαίρι το 2024, κάτι το οποίο γεμίζει ελπίδες του Βαυαρούς. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επαφή μεταξύ των δύο ομάδων, όμως αυτό μπορεί να αλλάξει μέσα στο επόμενο διάστημα.