Ο Ρις Τζέιμς αποχώρησε από την αποστολή της εθνικής Αγγλίας λόγω τραυματισμού

Ρις Τζέιμς

i

Photo by Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images/ideal images

Ο Ρις Τζέιμς αποχώρησε από την αποστολή της εθνικής Αγγλίας λόγω τραυματισμού

Κώστας Τσιακλής 17:10 - 25.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:11 - 25.03.2023

Ο δεξιός μπακ της Τσέλσι, Ρις Τζέιμς, αποχώρησε από την αποστολή της εθνικής Αγγλίας λόγω τραυματισμού και θα περάσει από εξετάσεις για να φανεί η σοβαρότητα της κατάστασης του.

Ο δεξιός μπακ της Τσέλσι, Ρις Τζέιμς, αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την εθνική Αγγλίας και δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Κυριακής (26/03) κόντρα στην Ουκρανία για τα προκριματικά του Euro 2024, όπως ενημέρωσε η αγγλική ομοσπονδία.

Το πρόβλημα του Άγγλου αμυντικού φαίνεται να εντοπίζεται στους προσαγωγούς, με τον ποδοσφαιριστή να έχει ήδη επιστρέψει στις εγκαταστάσεις της Τσέλσι για περαιτέρω εξετάσεις. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως ο προπονητής της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, δεν θα καλέσει κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή για να καλύψει το κενό που αφήνει ο Τζέιμς στην αποστολή.

Η ανακοίνωση της εθνικής Αγγλίας αναφέρει: «Ο Ρις Τζέιμς αποσύρθηκε από την ομάδα της Αγγλίας και δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή με την Ουκρανία. Ο μπακ επέστρεψε στην Τσέλσι για αξιολόγηση για ένα τρέχον ζήτημα. Δεν έχουν προγραμματιστεί αντικαταστάτες καθώς η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, συμπεριλαμβανομένου του Λουκ Σο, που είχε αποβληθεί στο προηγούμενο παιχνίδι, συνεχίζει τις προετοιμασίες της στο Γήπεδο Προπόνησης της Τότεναμ».

Ο 23χρονος άσος συνεχίζει να ταλαιπωρείται με τραυματισμούς τη φετινή σεζόν. Μέχρι στιγμής ο Τζέιμς έχει απουσιάσει από 18 παιχνίδια της Τσέλσι ενώ έχασε και το Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε υποστεί στο γόνατο.

Ο Τζέιμς θα απουσιάσει σίγουρα από το παιχνίδι της Αγγλίας κόντρα στην Ουκρανία ενώ η συμμετοχή του στα ματς της Τσέλσι με Άστον Βίλα (01/04) και Λίβερπουλ (04/04) κρίνεται αμφίβολη, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τον τραυματισμό του. Σίγουρα ο Γκρέιαμ Πότερ θα εύχεται να τον έχει στη διάθεση του τουλάχιστον στα δύο παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης (που θα διεξαχθούν αργότερα μέσα στον Απρίλιο) για τα προημιτελικά του Champions League.