Μάουντ και Σίλβα βρέθηκαν στο πλευρό του Καντέ στην επιστροφή του στη δράση μετά από επτά μήνες
i

Ενκολό Καντέ & Μέισον Μάουντ

Μάουντ και Σίλβα βρέθηκαν στο πλευρό του Καντέ στην επιστροφή του στη δράση μετά από επτά μήνες

Κώστας Τόπας 12:33 - 25.03.2023

Οι Μέισον Μάουντ και Τιάγκο Σίλβα έδειξαν την υποστήριξή τους στον συμπαίκτη τους, Ενκολό Καντέ κατά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Ο 31χρονος μέσος, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί για την Τσέλσι από τα μέσα Αυγούστου, αφού υπέστη έναν τραυματισμό στον μηριαίο κόλπο εναντίον της Τότεναμ, προπονείται με την πρώτη ομάδα για αρκετές εβδομάδες καθώς συνεχίζει να χτίζει τη φυσική του κατάσταση.

Πριν η ομάδα του Γκράχαμ Πότερ επιστρέψει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ο Γάλλος μέσος αγωνίστηκε για περίπου μία ώρα σε ένα φιλικό κεκλεισμένων των θυρών απέναντι στην Τσάρλτον το απόγευμα της Παρασκευής (24/03).

Μετά από επτά μήνες μακριά από τα γήπεδα, ο Καντέ υποστηρίχθηκε από τους συμπαίκτες του Τιάγκο Σίλβα και Μέισον Μάουντ, οι οποίοι φορούσαν μια φανέλα της Τσέλσι με το όνομα και τον αριθμό του 31χρονου μέσου στο μπροστινό μέρος.

Ο προπονητής της Τσέλσι, Γκράχαμ Πότερ, ήταν γεμάτος επαίνους για τον Καντέ καθώς μίλησε για την πιθανή επιστροφή του στον προημιτελικό του Champions League εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης στις 12 Απριλίου.

«Οι προπονητές πριν από εμένα έχουν μιλήσει πολύ καλά για τον Ενκολό επειδή είναι κορυφαίος παίκτης. Ήταν μια τεράστια απουσία για εμάς, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι άλλοι παίκτες δεν έχουν δώσει τα πάντα,. Αλλά ο Καντέ είναι κορυφαίος παίκτης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Λονδρέζων.