«Πέταξε» βαθμούς η Άιντραχτ Φρανκφούρτης που... βράζει με τη διαιτησία, 1-1 με την Μπόχουμ

Άιντραχτ Φρανκφούρτης

i

Photo by Harry Langer/DeFodi Images via Getty Images

«Πέταξε» βαθμούς η Άιντραχτ Φρανκφούρτης που... βράζει με τη διαιτησία, 1-1 με την Μπόχουμ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:32 - 31.03.2023 / Ανανεώθηκε: 23:35 - 31.03.2023

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έμεινε στο 1-1 με την Μπόχουμ, σε μία αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε με πολλά παράπονα από τους «Αετούς» προς τον διαιτητή, Χαρμ Όσμερς.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κινδυνεύει να χάσει έδαφος στην κούρσα της Ευρώπης, αφού η ομάδα της ομώνυμης πόλης έμεινε στο 1-1 εναντίον της Μπόχουμ και πλέον έχει ματς λιγότερο από τους διώκτες της στην έκτη θέση. Η γηπεδούχος είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα, ζητώντας δύο πέναλτι τα οποία ο Χαρμ Όσμερς δεν καταλόγισε.

Η Μπόχουμ μπήκε στο ματς ως η ομάδα που προσπαθεί να μείνει στη κατηγορία, εντούτοις κατάφερε να σκοράρει σε μία δύσκολη έδρα κάνοντας το 0-1 στο 14', με τον Ασάνο. Ωστόσο, η χαρά κράτησε για οκτώ λεπτά, αφού ο Κόλο Μουανί από τα έντεκα μέτρα έκανε το 1-1 και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με άλλες ισορροπίες.

Το δεύτερο μέρος ήταν και το πιο επεισοδιακό αφού στο 58'  Άιντραχτ φώναξε για δεύτερο πέναλτι, ενώ περίπου ένα τέταρτο αργότερα η Μπόχουμ είχε δοκάρι με τον Στόγκερ. Εκεί που το ματς έγινε... πραγματικό ροντέο ήταν στο 83' όταν ο Όσμερ δεν καταλόγισε την εσχάτη των ποινών υπέρ της γηπεδούχου, με αφορμή ένα χέρι εντός της περιοχής. Η φάση εξετάστηκε από τον VAR, όμως οι παίκτες της Άιντραχτ δεν σταμάτησαν να διαμαρτύρονται.