Η αιτία πίσω από τις... φτωχές επιδόσεις του Σανέ

Σανέ και Μπρουκς

i

© Instagram

Η αιτία πίσω από τις... φτωχές επιδόσεις του Σανέ

Sportal newsroom 23:28 - 27.03.2023 / Ανανεώθηκε: 23:29 - 27.03.2023

Ο Λερόι Σανέ δεν βρίσκεται σε... καλό φεγγάρι και η Marca φαίνεται πως βρήκε την αιτία πίσω από τις κακές του επιδόσεις. Αυτή ακούει στο όνομα, Κάντις Μπρουκ, με το μοντέλο από την Αμερική να του έχει «κλέψει» τα μυαλά.

Ο Λερόι Σανέ μπορεί να έφτασε στο Μόναχο για λογαριασμό της Μπάγερν με πολλές αξιώσεις, όμως τελικά στο γήπεδο τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Ο Γερμανός δεν βρίσκεται στο καλύτερο του «φεγγάρι» και η έλευση του Τόμας Τούχελ κάνει πολλούς να πιστεύουν πως θα τον... συνεφέρει. Όμως η Marca φαίνεται να έχει βρει την αιτία πίσω από τις κακές επιδόσεις του παίκτη.

Το όνομα της; Κάντις Μπρουκ. Ποια είναι αυτή; Πρόκειται για την σύντροφο του 27χρονου ποδοσφαιριστή, η οποία αποτελεί μεταξύ άλλων και δημοφιλές μοντέλο. Η επόμενη ερώτηση που γεννάται είναι τι «ζημιά» έχει κάνει στον παίκτη. Όπως αναφέρει το ισπανικό ΜΜΕ, η ίδια ζει και εργάζεται στο Λονδίνο κατά κύριο λόγο, με αποτέλεσμα το ζεύγος να μην συναντιέται τόσο συχνά.

Βεατρίκη Σαρρή, το «κανόνι» της Μπράιτον που νίκησε την κατάθλιψη και τώρα κατακτά το αγγλικό ποδόσφαιρο (vid, pics)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

08:59 - 27.03.2023

Βεατρίκη Σαρρή, το «κανόνι» της Μπράιτον που νίκησε την κατάθλιψη και τώρα κατακτά το αγγλικό ποδόσφαιρο (vid, pics)

Η Βεατρίκη Σαρρή έσπασε τα ελληνικά στερεότυπα, πάλεψε με την κατάθλιψη και τώρα ζει το όνειρό της στο αγγλικό ποδόσφαιρο με τη Μπράιτον, αλλά το όνειρο είναι η Άρσεναλ. Το βραβείο του ΠΣΑΠΠ και η διαφωνία για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο παίκτης έχει χάσει το ψυχολογικό... boost που χρειάζεται. Μάλιστα, η 36χρονη στην αρχή είχε μετακομίσει μαζί με τον Σανέ στη γερμανική πόλη, ωστόσο όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Μπρουκ βαρέθηκε τη χώρα και αποφάσισε να επιστρέψει στην Αγγλία.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν πως ενώ ο Σανέ - με αφορμή τα ματς των εθνικών ομάδων - μετά τη μη κλήση του από τη Γερμανία θα έπρεπε να βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο της Μπάγερν, εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ. Η «Bild», λοιπόν... παρακολούθησε τον επιθετικό και ανακάλυψε πως εν τέλει είχε επιστρέψει στη Βρετανία για να δει την Μπρουκς. Για την ιστορία, εν τέλει οι «Βαυαροί» του είχαν δώσει άδεια.