Σοκαριστική κίνηση από νεαρό παλαιστή: Εν ψυχρώ γροθιά στον αντίπάλό του, καθώς δεν δέχθηκε την ήττα του (vid)
i

©Twitter

Σοκαριστική κίνηση από νεαρό παλαιστή: Εν ψυχρώ γροθιά στον αντίπάλό του, καθώς δεν δέχθηκε την ήττα του (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:39 - 19.04.2023 / Ανανεώθηκε: 12:55 - 19.04.2023

Σε μία σοκαριστική στιγμή σε ένα αγώνα πάλης, ένας νεαρός παλαιστής χτύπησε τον αντίπαλο του στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια της χειραψίας των δύο παλαιστών, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

Συγκλονιστικά πλάνα δείχνουν τη στιγμή που ένας νεαρός παλαιστής έδωσε μια γροθιά στον αντίπαλό του αφού γνώρισε την ήττα.

Το άγριο χτύπημα ήρθε μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, όταν και οι δύο αθλητές ετοιμάστηκαν να δώσουν τα χέρια. Το περιστατικό συνέβη στο Oak Park του Ιλινόις, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα για τη τρίτη θέση, 125-128 λιβρών στη φετινή έκδοση του τουρνουά Beat the Street Developmental FS, σύμφωνα με το TMZ Sports.

Ο Κούπερ Κόρντερ, εκπροσωπώντας την Ακαδημία SPAR και φορώντας ένα πορτοκαλί σινγκλ, βγήκε νικητής απέναντι στον Χαφίντ Αλίκη, του γυμνασίου Maine West. Ο μαθητής της όγδοης τάξης κέρδισε με σκορ 14-2.

Καθώς επρόκειτο να δώσει τα χέρι του με τον Αλίκη, ο οποίος φορούσε μπλε, μετά τον αγώνα, βγήκε με ψυχρό τρόπο από τον αντίπαλό του, στέλνοντάς τον κατευθείαν στο πάτωμα, μετά από το δυνατό χτύπημα. 

Ο Κόρντερ φαίνεται ότι βγήκε από το περιστατικό πολύ καλύτερα από ό,τι αρχικά φοβόταν, έχοντας μόνο τραυματισμό στη μύτη. Ωστόσο, πιστεύεται ότι πρέπει να φοράει μάσκα προσώπου στους επόμενους αγώνες του.

«Κάνει το καλύτερο της κατάστασης και έχει ήδη επιστρέψει στις προπονήσεις», δήλωσε στο TMZ Sports ο ιδρυτής της SPAR Academy, Τζάστιν Πιρτς. «Όπως ίσως γνωρίζετε, οι αγώνες πάλης μπορεί να θερμαίνονται, αλλά τίποτα πριν από τη γροθιά δεν θα προκαλούσε τόσο κακή λήψη αποφάσεων από την πλευρά του αντιπάλου. Δεν είναι ανεκτό στο άθλημά μας και η Spar Wrestling δεν θα συγχωρήσει ποτέ αυτή τη συμπεριφορά. Το αστυνομικό τμήμα του Όουκ Παρκ φέρεται τώρα να εμπλέκεται και ερευνά το περιστατικό».

Tags: