O Κριστιάνο Ρονάλντο βάφει τα νύχια του και έχει πολύ σοβαρό λόγο που το κάνει!

O Κριστιάνο Ρονάλντο βάφει τα νύχια του και έχει πολύ σοβαρό λόγο που το κάνει!

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:57 - 19.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:23 - 19.04.2023

Οι θαυμαστές του Κριστιάνο Ρονάλντο παρατήρησαν ότι έχει βαμμένα τα νύχια του σε μια ανάρτηση του στα social media, και υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος πίσω από αυτό.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μοιράστηκε μια φωτογραφία του σε μια σάουνα καθώς αναρρώνει από τα συνεχόμενα παιχνίδια που παίζει στη Σαουδική Αραβία.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής επέδειξε την αξιοσημείωτη σωματική του διάπλαση, με τους θαυμαστές του στα social media να παρατηρούν κάτι ασυνήθιστο στην ανάρτησή του. Έστρεψαν την προσοχή τους στα νύχια των ποδιών του, που ήταν βαμμένα μαύρα. 

Ο Κριστιάνο έδειξε τα γεννητικά του όργανα όταν οπαδοί τον πίκαραν φωνάζοντας το όνομα του Μέσι (vid)
REST OF THE WORLD

08:25 - 19.04.2023

Ο Κριστιάνο έδειξε τα γεννητικά του όργανα όταν οπαδοί τον πίκαραν φωνάζοντας το όνομα του Μέσι (vid)

Εμφανώς εκνευρισμένος ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν οι οπαδοί της Αλ Χιλάλ, φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Λιονέλ Μέσι, με αποτέλεσμα να προβεί σε μία άσεμνη χειρονομία.

Ένας θαυμαστής έγραψε: «Έχασα κάτι ή το έχασαν όλοι οι άλλοι. Έβαψε ο Ρονάλντο τα νύχια των ποδιών του;», είπε. 

Το προστατευτικό στρώμα φέρεται να είναι ο λόγος που ο 38χρονος έβαψε τα νύχια του. Σύμφωνα με μια πηγή μέσω της γερμανικής Bild, οι αθλητές βάφουν τα νύχια τους ή τα καλύπτουν με ένα προστατευτικό στρώμα για να αποτρέψουν τα νύχια τους από μύκητες και βακτήρια.

Είπαν: «Πολλοί κορυφαίοι αθλητές το κάνουν αυτό για να προστατεύσουν τα νύχια τους από μύκητες και βακτήρια όταν είναι κολλημένοι σε ιδρωμένα παπούτσια για ώρες. Ακόμα και ο Μάικ Τάισον». 

Ο Ρονάλντο δεν είναι ο μόνος αθλητής κορυφαίου επιπέδου που βάφει τα νύχια του καθώς ο πρώην πρωταθλητής βαρέων βαρών του UFC, Αντρέι Αρλόβσκι, έκανε επίσης το ίδιο κατά τη διάρκεια του αγώνα. 

Υποστηρίζεται ότι βοηθά τους μαχητές να αποτρέψουν τα νύχια των ποδιών τους από το να σπάσουν ή να σχιστούν. Ένα στρώμα βερνικιού νυχιών σκληραίνει το νύχι του ποδιού, γεγονός που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο να καταστραφεί το νύχι σε έναν αγώνα. 

Ο Ρονάλντο είναι ένας τέλειος επαγγελματίας και κάνει τα πάντα για να διατηρήσει την άψογη υγεία και σωματική του διάπλαση. Το βάψιμο των νυχιών του είναι απλώς άλλο ένα σημάδι της ελίτ-νοοτροπίας του.