Ακόμα πιο αεροδυναμικό το Nissan GT-R
i

Nissan GT-R / © Nissan

Ακόμα πιο αεροδυναμικό το Nissan GT-R

Δημήτρης Μπαλής 13:37 - 14.01.2023

Αποκαλύφθηκε στην Ιαπωνία και σε εκδόσεις Nissan GT-R Premium edition T-spec και Nissan GT-R NISMO Special edition.

Χωρίς να μεταβάλλει την ισχύ του Nissan GT-R, η οποία ανέρχεται στους 570 ίππους και στους 600 στην έκδοση Nismo, η ιαπωνική μάρκα βελτίωσε την αεροδυναμική και την ποιότητα κύλισης του μοντέλου, παρουσιάζοντας τις νέες εκδόσεις στην Ιαπωνία.

Ουσιαστικά, η Nissan αποκάλυψε και δύο ειδικές εκδόσεις, το Nissan GT-R Premium edition T-spec και το Nissan GT-R NISMO Special edition, τα οποία θα λανσαριστούν την ερχόμενη άνοιξη.

Φέρουν νέα σχεδίαση στη μάσκα, τεχνολογίες αιχμής, έχουν μειωθεί ο θόρυβος και οι κραδασμοί και έχει ρυθμιστεί ο ήχος με γνώμονα την άνεση στην καμπίνα.

Nissan GT-R / © Nissan

Το Nissan GT-R Premium edition T-spec είναι πλέον εξοπλισμένο με ειδικά ρυθμισμένη ανάρτηση και carbon δισκόφρενα.

Το Nissan GT-R NISMO μεγιστοποιεί τη χρήση των αγωνιστικών τεχνολογιών. Με τη βελτίωση της αεροδυναμικής απόδοσης, τη ρύθμιση της ανάρτησης και την προσθήκη ενός μηχανικού διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης στην μπροστινή τελική μετάδοση κίνησης, είναι το GT-R με τις υψηλότερες επιδόσεις που έχουν επιτευχθεί ποτέ. 

Nissan GT-R / © Nissan

Τα αποκλειστικά καθίσματα με carbon πλάτη από την Recaro έχουν ανανεωθεί για να προσφέρουν αναβαθμισμένη ποιότητα οδήγησης και άνεση, όπου οδηγός και αυτοκίνητο γίνονται ένα ενιαίο σύνολο.

Nissan GT-R / © Nissan

Το Nissan GT-R NISMO Special edition χρησιμοποιεί εξαρτήματα κινητήρα υψηλής ακρίβειας με απόλυτη προσήλωση στην ισορροπία βάρους, όπως δακτυλίους εμβόλων, μπιέλες, στροφαλοφόρο άξονα και καπό από ανθρακονήματα, αποκλειστικής χρήσης για την NISMO (με αεραγωγούς της NACA).