Άλμπον: «Είχαμε πολλές δυνατότητες, και δεν μπορούσαμε να τις χρησιμοποιήσουμε»

Άλεξ Άλμπον

i

©Getty Images

Άλμπον: «Είχαμε πολλές δυνατότητες, και δεν μπορούσαμε να τις χρησιμοποιήσουμε»

Ο Άλεξ Άλμπον μίλησε μετά το τέλος του αγώνα της Σαουδικής Αραβίας, για την απόδοση του μονοθέσιου της Williams, αλλά και όλου του αγωνιστικού τριημέρου.

Ο Άλεξ Άλμπον ένιωσε ότι υπήρχαν πολλές δυνατότητες στο πακέτο της Williams γύρω από την πίστα της Τζέντα. Αλλά ο Ταϋλανδός εγκατέλειψε στον αγώνα λόγω προβλήματος στα φρένα. 

Ο 26χρονος ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο με τον ένατο ταχύτερο χρόνο στο FP1, πριν από μια δύσκολη περίοδο κατατακτήριων που ο ίδιος και η ομάδα δεν τα πήγαν καλά και τον άφησαν στην 17η θέση.

Αναλογιζόμενος το Σαββατοκύριακο της Williams, ο Άλμπον είπε: «Δεν ήταν τόσο δύσκολο, είναι πολλά θετικά να πάρεις από αυτό. Είναι ότι καλύτερο έχει νιώσει το αυτοκίνητο από την εποχή που οδηγούσα στη Williams, οπότε αυτό είναι πολύ θετικό.

Είναι πιο απογοητευτικό γιατί είχαμε πολλές δυνατότητες στο μονοθέσιο αυτό το Σαββατοκύριακο και δεν μπορούσαμε να το χρησιμοποιήσουμε. Απλώς στις κατατακτήριες δοκιμές δεν τα καταφέραμε σωστά. Αλλά στον αγώνα ήμασταν καλά, επιστρέψαμε εκεί που είμαστε κανονικά».

Ο μηχανικός της Williams, Ντέιβ Ρόμπσον, μίλησε σχετικά με τον Άλμπον: «Ο ρυθμός ήταν καλός κατά τη διάρκεια του αγώνα και ο Άλεξ είχε καλές πιθανότητες να τερματίσει στη πρώτη δεκάδα. Δυστυχώς, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στον αγώνα με ένα πρόβλημα στο μηχανικό σύστημα, το οποίο θα διερευνήσουμε και θα διορθώσουμε πριν από τον επόμενο αγώνα.

Είναι κρίμα, καθώς έγινε πολλή καλή δουλειά εδώ και στο εργοστάσιο στο Γκρόουβ το βράδυ της Παρασκευής για να προετοιμαστούν τα αυτοκίνητα για τον αγώνα. Μπορούμε να κρατήσουμε πολλά θετικά από αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά ταυτόχρονα χάσαμε μια καλή ευκαιρία να κερδίσουμε περισσότερους πόντους και πρέπει να κάνουμε κάποιες βελτιώσεις για να το πετύχουμε».