Φερστάπεν: «Φοβερή η πολ, νιώθω ότι μπορώ να πιέσω στο όριο»

Μαξ Φερστάπεν

i

©Red Bull Content Pool

Φερστάπεν: «Φοβερή η πολ, νιώθω ότι μπορώ να πιέσω στο όριο»

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:40 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:40 - 23.09.2023

Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν ευχαριστημένος με την επιστροφή του στην πρώτη θέση της κατάταξης, αφήνοντας πίσω του το απογοητευτικό αποτέλεσμα στη Σιγκαπούρη.

Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν ευχαριστημένος αφού άφησε πίσω του τις κακές αναμνήσεις από τη Σιγκαπούρη για να κυριαρχήσει στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου (23/9), για το Ιαπωνικό γκραν πρι και να επιστρέψει στην πολ ποζίσιον. 

Πράγματι, ο τελευταίος γύρος του Φερστάπεν ήταν περισσότερο από μισό δευτερόλεπτο γρηγορότερος από τους πλησιέστερους αντιπάλους του, Όσκαρ Πιάστρι και Λάντο Νόρις, δίνοντας στον Ολλανδό την πρώτη του πολ μετά το Ζάντφορτ τον περασμένο μήνα, στον απόηχο των συνεχόμενων θετικών αποτελεσμάτων του Κάρλος Σάινθ της Ferrari

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής μίλησε για το πως το έζησε, λέγοντας: «Ευχαριστώ όλους όσους ήρθαν στην πίστα. Είναι ένα εκπληκτικό τριήμερο μέχρι τώρα. Μπορώ να πιέσω πραγματικά στο όριο και νιώθω φοβερά. Στη Σιγκαπούρη είχαμε ένα κακό τριήμερο όμως εδώ από την προετοιμασία ένιωσα καλά. Από τον πρώτο γύρο ένιωσα φοβερά και συνεχώς βελτιωνόμασταν. Το να βρίσκομαι στην pole position στη Σουζούκα είναι φανταστικό». 

Θυμίζουμε ότι η Red Bull έχει την ευκαιρία στον αυριανό αγώνα (24/9, 08:00) να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο των κατασκευαστών.