Η σύγκρουση του Σάρτζεντ στις μπαριέρες που έβγαλε την κόκκινη σημαία (vid)
i

©printscreen

Η σύγκρουση του Σάρτζεντ στις μπαριέρες που έβγαλε την κόκκινη σημαία (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:43 - 26.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:46 - 26.08.2023

Ο Λόγκαν Σάρτζεντ συγκρούστηκε πάνω στις μπαριέρες στο Q3, με αποτέλεσμα να σταματήσει η διαδικασία και να βγει η κόκκινη σημαία.

Ο Λόγκαν Σάρτζεντ αποκλείστηκε από τις κατατακτήριες δοκιμές του γκραν πρι της Ολλανδίας, έχοντας περάσει στο Q3 για πρώτη φορά στην καριέρα του στο σπορ. 

Ο οδηγός της Williams πέρασε ελάχιστα στην τελική δεκάδα για πρώτη φορά στη rookie σεζόν του σε βρεγμένες συνθήκες στη πίστα του Ζάντφορτ. Η βρετανική ομάδα, όπως και το μεγαλύτερο μέρος των οδηγών, επέλεξε να βγει με το μαλακή γόμα για το Q3, με τον Σάρτζεντ να σημειώνει χρόνο 1:16.748, στην πρώτη προσπάθεια του να φτάσει στη δεύτερη θέση πίσω από τον ομόσταβλό του, Άλεξ Άλμπον. 

Αλλά δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωση του γύρου, ο Αμερικανός συνετρίβη βαριά στη στροφή 2 αφού πάτησε σε ένα υγρό σημείο, με το μπροστινό μέρος του μονοθεσίου να υφίσταται μεγάλη ζημιά στην πρόσκρουση με τα εμπόδια. Το Q3 διακόπηκε με 8:13 να απομένουν στο ρολόι. 

Εκτός του Ολλανδικού γκραν πρι ο Ρικιάρντο - Ο Λόσον θα πάρει τη θέση του
FORMULA 1

21:36 - 25.08.2023

Εκτός του Ολλανδικού γκραν πρι ο Ρικιάρντο - Ο Λόσον θα πάρει τη θέση του

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο έσπασε το μετακάρπιο οστό και θα χάσει το υπόλοιπο αγωνιστικό τριήμερο στην Ολλανδία. Αντικαταστάτης του Αυστραλού αναμένεται να είναι ο αναπληρωματικός οδηγός της ομάδας, Λίαμ Λόσον.

Δείτε τη σύγκρουση του Σάρτζεντ: