Η Red Bull προσέγγισε τους Λεκλέρ και Νόρις

Η Red Bull προσέγγισε τους Λεκλέρ και Νόρις

Sportal newsroom 17:14 - 12.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:26 - 12.07.2023

Γερό μπάσιμο επιχειρεί να κάνει για τον νέο της οδηγό η Red Bull, η οποία φαίνεται να έχει προσεγγίσει τους Σαρλ Λεκλέρ και Λάντο Νόρις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία, η Liberty Media - κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Formula 1 - προσπαθεί να κατευθύνει τις μεγάλες ομάδες να έχουν δύο οδηγούς σχεδόν ίσης ικανότητας να ανταγωνίζονται μαζί τους, κάτι που θα μπορούσε να προωθήσει μια πραγματική, σκληρή μάχη.

Λεκλέρ και Νόρις θέλει η Red Bull

Aυτό προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η Red Bull, η οποία μοιάζει να έχει στο στόχαστρο της δύο πολύ δυνατά «χαρτιά». Ο λόγος για τους Σαρλ Λεκλέρ και Λάντο Νόρις, με την ομάδα της F1 να προσεγγίζει και τους δύο για ενδεχόμενη συνεργασία.

Ωστόσο ο Λεκλέρκ αποκάλυψε ότι έχει ήδη ξεκινήσει σιγά σιγά συνομιλίες για την επέκταση του συμβολαίου του με τη Ferrari ενόψει του Αυστριακού Γκραν Πρι. Η ανανέωση του αποτελεί προτεραιότητα για τον Φρεντ Βασέρ, το αφεντικό της Ferrari, εν μέσω εικασιών για τη σχέση του οδηγού με άλλους ομάδες F1.

Η ταινία της Formula 1 με τον Μπραντ Πιτ ξεκινά γυρίσματα στο Σίλβερστοουν
FORMULA 1

09:34 - 18.04.2023

Η ταινία της Formula 1 με τον Μπραντ Πιτ ξεκινά γυρίσματα στο Σίλβερστοουν

Η κινηματογραφική ταινία του Χόλιγουντ με θέμα τη Formula 1 και στην οποία ο Μπράντ Πιτ θα υποδυθεί ένα βετεράνο οδηγό αναμένεται να κάνει γυρίσματα και στη διάρκεια των φετινών GP. Η βάση της θα είναι το Σίλβερστοουν της Βρετανίας.

Από την άλλη, ο ατζέντης του Νόρις, Μαρκ Μπέριμαν, εθεάθη στο τροχόσπιτο της Red Bull στο τελευταίο Βρετανικό Γκραν Πρι να έχει μια ιδιωτική συνομιλία με τον Χέλμουτ Μάρκο.