Ο Αλόνσο διέψευσε τη φημολογία πως μπορεί να είναι ο αντικαταστάτης του Φερστάπεν το 2025 στη Red Bull

Φερνάντο Αλόνσο και Μάικ Κρακ

i

©Aston Martin

Ο Αλόνσο διέψευσε τη φημολογία πως μπορεί να είναι ο αντικαταστάτης του Φερστάπεν το 2025 στη Red Bull

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:17 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:19 - 10.04.2024

Ο Φερνάντο Αλόνσο έβαλε τέλος στην έντονη φημολογία πως μπορεί να είναι ο αντικαταστάτης του Μαξ Φερστάπεν την επόμενη σεζόν στη Formula 1.

Ο Φερνάντο Αλόνσο διέψευσε τη φημολογία πως μπορεί να είναι ο αντικαταστάτης του Μαξ Φερστάπεν την επόμενη σεζόν στη Red Bull.

Ο Ισπανός πιλότος ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια του GP της Ιαπωνίας, για τις φήμες πως ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής σκέφτεται να φύγει από την ομάδα του.

«Αν ο Μαξ φύγει από την ομάδα του τότε σίγουρα θα υπάρξουν πολλές ανακατατάξεις και σε αυτές συνδέουν και εμένα, καθώς στο τέλος της φετινής σεζόν λήγει το συμβόλαιο μου με την Aston Martin.

Είμαι όμως απόλυτα σίγουρος πως αυτό δεν θα συμβεί. Πιστεύω πως δεν υπάρχει καμιά απολύτως πιθανότητα να φύγει από τη Red Bull. Οσο για μένα θα δούμε πως θα τα πάω φέτος και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει», δήλωσε ο οδηγός της Aston Martin.

Θυμίζουμε πως αυτή η φημολογία ξεκίνησε μετά τη ρήξη στις σχέσεις του πατέρα του Φερστάπεν, Γιος, με τον επικεφαλής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ.

Στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, ο Φερνάντο Αλόνσο βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας των οδηγών με 24 βαθμούς. Ο αριθμός αυτός είναι σημαντικά χαμηλότερος από την περασμένη χρονιά, καθώς το 2023 έπειτα από τέσσερις αγώνες, ο Ισπανός πιλότος είχε 55 βαθμούς με τρία βάθρα.