Ο Βολφ θα χάσει το Ιαπωνικό γκραν πρι για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Τότο Βολφ

i

©Photo by Qian Jun/MB Media/Getty Images

Ο Βολφ θα χάσει το Ιαπωνικό γκραν πρι για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Ο επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βολφ θα απουσιάσει από το Ιαπωνικό γκραν πρι, καθώς θα μπει στο χειρουργείο για μια επέμβαση που σχετίζεται με πρόβλημα που του άφησε ένας παλιότερος τραυματισμός του στο γόνατο

Ο επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βολφ πρόκειται να χάσει το Ιαπωνικό γκραν πρι αργότερα αυτόν τον μήνα, καθώς πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την εβδομάδα πριν από τον αγώνα στη Suzuka. Θυμίζουμε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών ο 51χρονος υπέστη κάταγμα στον αγκώνα του μετά από πτώση από το mountain bike του, κατά τη διάρκεια μιας ορεινής κατάβασης. 

Η γερμανική ομάδα επιβεβαίωσε έκτοτε ότι θα απουσιάσει από τον αγώνα αργότερα αυτό το μήνα και πρόκειται να χειρουργηθεί μετά το γκραν πρι της Σιγκαπούρης με τον Βολφ να επιστρέψει στα paddock το επόμενο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο στο Κατάρ τον Οκτώβριο. 

Ο Βολφ ετοιμάζεται για να μπει στο χειρουργείο για μια επέμβαση που σχετίζεται με πρόβλημα που του άφησε ένας παλιότερος τραυματισμός του στο γόνατο. Ο διευθυντής ανάπτυξης οδηγών της Mercedes και πρώην οδηγός της F1, Ζερόμ ντ' Αμπρόζιο, έχει εμφανιστεί πολλές φορές στο πλευρό του Βολφ αυτή τη σεζόν και ο Αυστριακός επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι ο Βέλγος πρόκειται να αναλάβει τα ηνία της ομάδας (μέχρι να επιστρέψει ο Βολφ). 

Ο Ντ' Αμπρόζιο είδε την καριέρα του να ανθίζει μακριά από την πίστα αφού βγήκε από το μονοθέσιο, αναλαμβάνοντας ρόλο αναπληρωτή διευθυντή ομάδας με την Venturi στη Formula E το 2020, προτού προαχθεί στην κορυφαία θέση στα τέλη του 2021. 

Σάινθ: «Σε όλο τον αγώνα πίεζα πολύ σκληρά, πρέπει να κατανοήσουμε καλύτερα τα ελαστικά»
FORMULA 1

00:30 - 04.09.2023

Σάινθ: «Σε όλο τον αγώνα πίεζα πολύ σκληρά, πρέπει να κατανοήσουμε καλύτερα τα ελαστικά»

Ο Κάρλος Σάινθ ήταν χαρούμενος με την εμφάνισή του στον εντός έδρας αγώνα της Ferrari, ενώ αναφέρθηκε και στη «μάχη» που είχε στους τελευταίους γύρους με τον teammate του, Σαρλ Λεκλέρ.

Μετακόμισε στη Mercedes στις αρχές του 2023 ως διευθυντής ανάπτυξης οδηγών, επιβλέποντας τους νεαρούς πιλότους της ομάδας σε διάφορες κατηγορίες και έχει επαινεθεί από τον Βολφ για τον τρόπο λειτουργίας του μέχρι τώρα. «Όταν λείπω σε ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο, ο Ζερόμ θα με αντικαταστήσει», είπε ο Βολφ στο Auto Hebdo τον Αύγουστο.