Ο Φέτελ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Formula 1

Σεμπάστιαν Φέτελ

i

©Photo by Clive Mason - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Ο Φέτελ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Formula 1

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ σε συνέντευξή του ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο της πιθανής επιστροφής του στη Formula 1.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ σε συνέντευξή του στο Sky Sports και τον Μάρτιν Μπραντλ ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο της επιστροφής του στη Formula 1. 

«Δεν μπορώ να πω “όχι”, γιατί δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί», δήλωσε ο Γερμανός όταν ρωτήθηκε αν θα ακολουθήσει το παράδειγμα των Αλέν Προστ, Νίκι Λάουντα, Νάιτζελ Μάνσελ, Φερνάντο Αλόνσο και Κίμι Ράικονεν. 

Ο Φέτελ αισθάνεται προετοιμασμένος σωματικά για να επιστρέψει στη Formula 1 και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο, ακόμη κι αν δεν επιδιώκει επί του παρόντος μια πιθανή επιστροφή. Θυμίζουμε πως ο πρώην οδηγός της Aston Martin και τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από τους αγώνες στο τέλος της σεζόν του 2022. 

Ωστόσο, οι εικασίες για πιθανή επιστροφή του παραμένουν διαδεδομένες, ιδιαίτερα αφού ο Φέτελ, ο οποίος έκλεισε τα 36 τον Ιούλιο, είναι ακόμα αρκετά νεότερος από τον Φερνάντο Αλόνσο που είναι ο γηραιότερος οδηγός στο τρέχον grid της Formula 1. 

«Αν ρωτούσες τότε όλους αυτούς, κάποιοι θα απαντούσαν “όχι” και κάποιοι άλλοι “δεν ξέρω”. Τελικά όμως όλοι τους επέστρεψαν. Οπότε δεν μπορώ να το αποκλείσω, όμως πιθανώς εξαρτάται από το πότε. Γιατί υπάρχει ένα όριο όταν είσαι στα 36, δεν μπορείς να πεις “θα το σκεφτώ σε 10 χρόνια”. Θα εξαρτηθεί από την πρόκληση, αλλά δεν είναι κάτι που εξετάζω αυτή τη στιγμή».