Ο Λεκλέρ υποπτεύεται πως οι Red Bull και McLaren «έκαναν κάτι παράξενο» στην Ίμολα

Σαρλ Λεκλέρ

i

©Scuderia Ferrari

Ο Λεκλέρ υποπτεύεται πως οι Red Bull και McLaren «έκαναν κάτι παράξενο» στην Ίμολα

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:15 - 21.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:58 - 29.05.2024

Ο Σαρλ Λεκλέρ αποκάλυψε πως τόσο η Red Bull όσο και η McLaren έχουν βρει μία λύση που τους δίνει περισσότερη ταχύτητα.

Η Ferrari παρουσίασε ένα πολύ σημαντικό πακέτο αναβαθμίσεων στο γκραν πρι της Εμίλια-Ρομάνια. Η SF-24 έγινε ταχύτερη όμως δεν ήταν αρκετό για να παλέψει για τη νίκη.

Στον αγώνα των 63 γύρων ο Σαρλ Λεκλέρ τερμάτισε στην 3η θέση, όμως δεν μπόρεσε να παλέψει για την πρώτη θέση με τον νικητή Μαξ Φερστάπεν και τον δεύτερο στην τελική κατάταξη, Λάντο Νόρις.

Ο Μονεγάσκος μετά τις κατατακτήριες δοκιμές ήταν απογοητευμένος από τον ρυθμό του μονοθεσίου του, όμως την Κυριακή (19/5) στον αγώνα ο ίδιος τόνισε πως ο ρυθμός της Scuderia ήταν πολύ δυνατός.

Ο Λεκλέρ σε δηλώσεις του στο Sky Sports αποκάλυψε πως τόσο η Red Bull όσο και η McLaren έχουν βρει μία λύση που τους δίνει περισσότερη ταχύτητα.

«Πιστεύω πως ο ρυθμός μας είναι πάρα, πάρα πολύ δυνατός. Είμαι πιο αισιόδοξος απ’ ότι μετά τις κατατακτήριες δοκιμές. Αυτός είναι ο μοναδικός τομέας στον οποίο υστερούσαμε αυτό το τριήμερο.

Χάσαμε όλο το χρόνο από τους αντιπάλους μας στις ευθείες. Η McLaren και η Red Bull κάνουν κάτι περίεργο με την ενέργεια της μπαταρίας και τον κινητήρα. Πρέπει να κοιτάξουμε να δούμε τι συμβαίνει. Όταν το λύσουμε θα έχουμε μεγάλες πιθανότητες να επιστρέψουμε στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 26χρονος οδηγός της ιταλικής ομάδας.