Ο Βολφ αποκάλυψε ποιος οδηγός είναι πιο πιθανό να «αρπάξει» την κενή θέση στη Mercedes

Τότο Βολφ

i

©Photo by Qian Jun/MB Media/Getty Images

Ο Βολφ αποκάλυψε ποιος οδηγός είναι πιο πιθανό να «αρπάξει» την κενή θέση στη Mercedes

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:39 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:39 - 14.04.2024

Ο επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βολφ αποκάλυψε ποιος είναι ο πιο πιθανός οδηγός για να πάρει την κενή θέση στα «ασημί βέλη», την οποία άφησε ο Λιούις Χάμιλτον για λογαριασμό της Ferrari.

Από τις αρχές Φεβρουαρίου που «έσκασε η βόμβα» της μεταγραφής του Λιούις Χάμιλτον στη Ferrari το 2025, η δεύτερη θέση της Mercedes βρίσκεται στο επίκεντρο των δημοσιογραφικών ερευνών και εικασιών.

Ονόματα όπως ο Κάρλος Σάινθ και ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Aston Martin μέχρι το 2026, είχαν ακουστεί πάρα πολύ έντονα για το πως μπορεί να αντικαταστήσουν το κενό του Χάμιλτον στην γερμανική ομάδα.

Ο επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βολφ επιβεβαίωσε ότι ο οδηγός της Prema Racing της Formula 2, Κίμι Αντονέλί είναι αυτός με την μεγαλύτερη πιθανότητα ο αντικαταστάτης του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στο κόκπιτ της Mercedes για το 2025 δίπλα στον Τζορτζ Ράσελ.

«Είναι σίγουρα (ο Αντονέλι) πολύ δυνατός υποψήφιος. Θέλω να δω πώς θα πάει η χρονιά του στην F2, αλλά επίσης να δούμε τι θα γίνει και με κάποιους από τους άλλους οδηγούς της F1. Δεν αμφισβητώ το ταλέντο του και τις ικανότητες του.

Απλά νιώθω ότι δεν πρέπει να βιαστώ να αποφασίσω, διότι ο Κίμι είναι μέρος του πλάνου μου για του χρόνου και η αλήθεια είναι ότι έχει την μεγαλύτερη πιθανότητα (να αντικαταστήσει τον Χάμιλτον) και για αυτόν τον λόγο δεν βιάζομαι να πάρω οποιαδήποτε άλλη απόφαση», δήλωσε ο Αυστριακός.

 Aυτή την στιγμή ο Αντονέλι είναι στην 9η θέση στο πρωτάθλημα οδηγών της Formula 2, με το καλύτερο αποτέλεσμα του, προς το παρόν να είναι η 4η θέση στον αγώνα της Αυστραλίας.