Αποκαλυπτικός Πέρες για το μέλλον του στη Red Bull

Σέρχιο Πέρες

i

©Photo by Mark Thompson/Getty Images

Αποκαλυπτικός Πέρες για το μέλλον του στη Red Bull

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:02 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:03 - 14.04.2024

Ο Σέρχιο Πέρες μίλησε για την επόμενη χρονιά στην Formula 1 και την πιθανή ανανέωση συνεργασίας με την Red Bull.

Το μέλλον του Σέρχιο Πέρες στην Formula 1 με την Red Bull θα έχει επιλυθεί μέχρι τον επόμενο μήνα. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Μεξικανού λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν και η θέση στην αυστριακή ομάδα «πολιορκείται» και από πολλούς οδηγούς.

Ωστόσο ο Πέρες έχει κάνει καλό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν του παγκοσμίου πρωταθλήματος, τερματίζοντας μέχρι στιγμής 2ος στα 3 από τα 4 γκραν πρι του καλενταριού και όπως δήλωσε σε βρετανικό μέσο ο ίδιος είναι αρκετά χαλαρός σχετικά με το μέλλον του στους «ταύρους».

«Είναι η 14η σεζόν μου στην Formula 1. Είμαι αρκετά χαλαρός για το τι θα γίνει στο μέλλον. Ό,τι και να έρθει μετά στην καριέρα μου, είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτά που έχω καταφέρει στο άθλημα μέχρι στιγμής.

Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου πριν αποφασιστεί το μέλλον μου και προφανώς η αγορά των οδηγών θα είναι ενεργή τις επόμενες εβδομάδες και θα υπάρξουν πολλές κινήσεις σίγουρα. Περιμένω ότι τον επόμενο μήνα θα ξέρω πού θα βρίσκομαι του χρόνου», δήλωσε ο Μεξικανός πιλότος.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ δήλωσε πως η ομάδα δεν βιάζεται με το συγκεκριμένο θέμα, ενώ τόνισε ότι είναι νωρίς ακόμα για τέτοιου τύπου συζητήσεις.

«Από την αγορά οδηγών φαίνεται ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα. Όλοι φαίνεται να βιάζονται και έχουν ολοκληρωθεί μόλις τέσσερις αγώνες. Δεν βιαζόμαστε πολύ και προφανώς υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τα μονουέσια μας, όπως θα περίμενε κανείς. Η Τσέκο έχει την προτεραιότητα και θα υπάρξουν μερικοί ακόμη αγώνες πριν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την επόμενη χρονιά», ήταν τα λόγια του Χόρνερ.