Η απίστευτη διπλή προσπέραση του Μάρτιν που του χάρισε τη νίκη στο MotoGP Γερμανίας (vid)

Ο Χόρχε Μάρτιν πανηγυρίζει

i

© redbullcontentpool.com

Η απίστευτη διπλή προσπέραση του Μάρτιν που του χάρισε τη νίκη στο MotoGP Γερμανίας (vid)

Δημήτρης Μπαλής 19:00 - 17.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:08 - 17.06.2023

Ο Ισπανός αναβάτης της Ducati ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από τον Μπανιάια.

Ο Χόρχε Μάρτιν της Pramac Ducati πέτυχε μια εντυπωσιακή και άνετη νίκη μετά τα μισά του αγώνα σπριντ των 15 γύρων, σήμερα νωρίς το απόγευμα στο Σάσερινγκ της Γερμανίας.

Ο Ισπανός αναβάτης με αυτή του τη νίκη κι ενώ περιμένουμε αύριο το σπουδαίο γκραν πρι στην ίδια πίστα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι έκανε τη μισή δουλειά κι αν καταφέρει αύριο να κερδίσει θα την έχει ολοκληρώσει.

Με τη σημερινή του νίκη κατάφερε να ανέβει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 119 βαθμούς, ξεπερνώντας τον Μάρκο Μπετσέκι που πήγε στους 113, ενώ ο Φραντσέσκο Μπανιάια έφθασε τους 140 με τη δεύτερη θέση στον αγώνα.

Νέο ενδιαφέρον, λοιπόν, στο πρωτάθλημα που δίνει ακόμα μεγαλύτερη διαφορά στη βαθμολογία των ομάδων για την Premac Ducati που έχει 212 βαθμούς, έναντι 196 της VR46 του Βαλεντίνο Ρόσι, και της Red Bull KTM που έχει 165 βαθμούς. Ακολουθούν η Ducati με 158, η Aprilia με 108 και η Yamaha με 100, ενώ η Repsol Honda είναι τελευταία με 20 βαθμούς.

Στους κατασκευαστές η βαθμολογία έχει ως εξής: Ducati 223, KTM 125, Aprilia 93, Honda 79 και Yamaha 64 βαθμούς.

Πάντως, πέραν των ανατροπών στις βαθμολογίες, αυτό που μένει από τον αγώνα σπριντ, ήταν η εντυπωσιακή, διπλή προσπέραση του Χόρχε Μάρτιν σε Τζακ Μίλερ και Φραντσέσκο Μπανιάια, με πολύ ρίσκο αλλά και περίσσιο θάρρος.

Αύριο περιμένουμε να δούμε επίσης πλούσιο θέαμα.

Tags: