Με μεγάλες βλέψεις πάει στον Καναδά η Aston Martin

Aston Martin

i

©printscreen

Με μεγάλες βλέψεις πάει στον Καναδά η Aston Martin

Ο ιδιοκτήτης της Aston Martin, Λόρενς Στρολ έθεσε ψηλά τον πήχη για το αγωνιστικό τριήμερο στον Καναδά.

Μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν της Formula 1 το ενδιαφέρον έχει μειωθεί, καθώς η Red Bull έχει νικήσει σε όλους τους αγώνες. 

Έπειτα από δύο εβδομάδες διακοπής ο μαγικός κόσμος της Formula 1 επιστρέφει με το όγδοο αγωνιστικό τριήμερο της σεζόν να είναι το Καναδά, το τριήμερο 16-18 Ιουνίου. 

Ο ιδιοκτήτης της Aston Martin, Λόρενς Στρολ έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη για το προσεχές αγωνιστικό τριήμερο, καθώς ο ίδιος πίστεύει πως και τα δύο μονοθέσια είναι ικανά για να το καταφέρουν. 

Μάλιστα η βρετανική ομάδα στη πίστα του Μόντρεαλ θα φέρει καινούργιο πακέτο αναβαθμίσεων, με σκοπό να βάλει τέλος στη κυριαρχία της Red Bull. 

«Ευελπιστώ να έχουμε δύο μονοθέσια στο βάθρο. Αυτό είναι το πλάνο μας για τον επόμενο αγώνα. Είμαι τρομερά αισιόδοξος. Πιστεύω πως το μονοθέσιο θα είναι τρομερά γρήγορο στο σιρκουί του Μοντρεάλ, θα μας βολέψει πολύ η διαδρομή. Ανυπομονώ να πάω στο σπίτι μου στον Καναδά και ανυπομονώ για έναν φοβερό αγώνα για την ομάδα μας». 

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω πως θα έχουμε λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στην Ισπανία και θα έχουμε αναβαθμίσεις στον Καναδά. Πιστεύω πως ο Λανς στην Ισπανία έδειξε πως έχει αρχίσει να νιώθει καλύτερα και να βελτιώνει τη συνεργασία του με το μονοθέσιο. Του πήρε έξι με επτά αγώνες. Πιστεύω πως οι οδηγοί μας μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι ίσοι σε απόδοση».