Διαβάζοντας το μυαλό του Νόρις για το μέλλον του (vid)

Λάντο Νόρις

i

©Print Screen

Διαβάζοντας το μυαλό του Νόρις για το μέλλον του (vid)

Ο Λάντο Νόρις ρωτήθηκε για το αν η Mercedes θα γίνει ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του στη Formula 1.

Ο Λάντο Νόρις δεν συζητάει πλέον για το εάν η Mercedes θα τον ενδιέφερε στο μέλλον, επιβεβαιώνοντας ότι είναι χαρούμενος που βρίσκεται στη McLaren.

Ο Βρετανός οδηγός είναι ένα αστέρι για την ομάδα της McLaren, που μεγάλωσε μέσα στην ομάδα, έχοντας αποφοιτήσει μέσω της ακαδημίας της, για να πάρει τη θέση του στο grid της Formula 1 για πρώτη φορά το 2019.

Γιατί ο Χάμιλτον δεν υπογράφει ακόμα; Τα σενάρια για αποχώρηση από τη Mercedes και η απάντηση Βολφ
FORMULA 1

12:17 - 09.04.2023

Γιατί ο Χάμιλτον δεν υπογράφει ακόμα; Τα σενάρια για αποχώρηση από τη Mercedes και η απάντηση Βολφ

Το μέλλον του Λιούις Χάμιλτον στη Formula 1 και στη Mercedes μετά το 2023 είναι αβέβαιο αλλά ο διευθυντής της ομάδας Τότο Βολφ λέει πως δεν σκέφτεται, ούτε μιλά με κάποιον πιθανό αντικαταστάτη του Βρετανού.

Και από εκεί ο Νόρις έχει ανέβει δυναμικά, κατακτώντας θέση στο βάθρο έξι φορές, καθώς και σημειώνοντας την πρώτη του pole position στο Ρωσικό γκραν πρι του 2021.

Αλλά δυστυχώς, ενώ ο 23χρονος συζητείται εδώ και καιρό ως νεαρός οδηγός με δυνατότητες παγκόσμιου πρωταθλητή, η McLaren δεν του έχει ακόμη προσφέρει έναν αντίπαλο που θα μπορούσε να του επιτρέψει να κάνει τέτοια όνειρα πραγματικότητα. Και με τη βρετανική ομάδα να φαίνεται να βρίσκεται σε στασιμότητα με τις προσπάθειές της να επιστρέψει στο μπροστινό μέρος του grid της F1, έχει δει τον Νόρις να συνδέεται με τρεις από τους μεγάλους παίκτες της F1 στη Red Bull, τη Mercedes και τη Ferrari.

Η Red Bull είχε προηγουμένως ρίξει μια ματιά στον Νόρις, ενώ πρόσφατα η Mercedes είναι ο πιθανός επόμενος προορισμός που αναφέρεται συχνότερα για τον Βρετανό. Ωστόσο, ο 23χρονος πιλότος δήλωσε ότι δεν έχει σκεφτεί να φύγει από την ομάδα, επιβεβαιώνοντας ότι εξακολουθεί να είναι απόλυτα ευχαριστημένος με τη ζωή ως οδηγός της McLaren.

Ερωτηθείς από το Channel 4, αν έχει δει όλη τη φιλολογία που αναπτύσσεται στον Τύπο, ότι κοιτάζει μια θέση στη Mercedes, ο Νόρις απάντησε: «Κοιτάω όντως;. «Όχι, είμαι εδώ, είμαι χαρούμενος εκεί που είμαι».