Ο Λόγκαν Σάρτζεντ της Williams χτύπησε το κουδούνι του κλεισίματος στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (vid)

Ο Λόγκαν Σάρτζεντ έτοιμος να χτυπήσει το κουδούνι στο Nasdaq

i

©WilliamsF1.com

Ο Λόγκαν Σάρτζεντ της Williams χτύπησε το κουδούνι του κλεισίματος στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (vid)

Δημήτρης Μπαλής 13:57 - 08.04.2023

Εντυπωσιακή ενέργεια προβολής της βρετανικής ομάδας που ανήκει σε αμερικανική εταιρεία, πλέον.

Δεν πρέπει άλλη ομάδα της Formula 1 να έχει περάσει την είσοδο του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης. Και το έκανε η Williams Racing με εμφατικό τρόπο.

Η Formula 1 έχει, πλέον, άρρηκτους δεσμούς με την Αμερική. Η Liberty Media, που κατέχει την εμπορική εκμετάλλευση του σπορ, είναι αμερικανική και εισηγμένη στο Nasdaq, το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, ενώ και το φετινό πρωτάθλημα έχει τρεις αγώνες στο καλεντάρι στις ΗΠΑ (Μάιο στο Μαϊάμι, Οκτώβριο στο Οστιν και Νοέμβριο στο Λας Βέγκας).

Επίσης, στη μεγαλόπολη των ΗΠΑ, έχει την έδρα της και η Dorilton Capital, ιδιοκτήτρια της Williams Racing, μια εταιρεία επενδύσεων, η οποία επέλεξε τον νεαρό Αμερικανό Λόγκαν Σάρτζεντ, ως οδηγό της ομάδας φέτος.

Ο ρούκι του πρωταθλήματος της Formual 1, μαζί με την ομάδα της Williams Racing, επισκέφθηκε το Nasdaq MarketSite στην Times Square.

Μάλιστα, ο Σάρτζεντ χτύπησε και το κουδούνι του κλεισίματος του Χρηματιστηρίου, την Παρασκευή.

Εξάλλου, η Williams προσέλαβε τον Πολ Ασένσιο από την εταιρεία μικτών πολεμικών τεχνών UFC, ως επικεφαλής εσόδων που επιβλέπει τις εμπορικές δραστηριότητες και τις δραστηριότητες μάρκετινγκ της ομάδας της Formula 1. Ο Ασένσιο είχε επίσης εργαστεί στο παρελθόν για τους New York Mets στο Major League Baseball, και τώρα θα έχει έδρα στο γραφείο της ομάδας στη Νέα Υόρκη.

«Η Formula 1 βρίσκεται σε μια τεράστια τροχιά ανάπτυξης και είμαι χαρούμενος που είμαι μέρος της», είπε.

Tags: