O Φερνάντο Αλόνσο ανακοίνωσε τον χωρισμό του από την εντυπωσιακή Άντρεα Σλάγκερ

Φερνάντο Αλόνσο - Άντρεα Σλάγκερ

i

Φερνάντο Αλόνσο - Άντρεα Σλάγκερ/ printscreen

O Φερνάντο Αλόνσο ανακοίνωσε τον χωρισμό του από την εντυπωσιακή Άντρεα Σλάγκερ

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:31 - 04.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:36 - 04.04.2023

Ο πιλότος της Aston Martin, Φερνάντο Αλόνσο και η Αυστριακή ρεπόρτερ και παρουσιάστρια αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από περίπου δύο χρόνια σχέσης.

O Φερνάντο Αλόνσο κατέλαβε την τρίτη θέση στο Grand Prix της Αυστραλίας της Κυριακής (2/4) , τερματίζοντας πίσω από τους Μαξ Φερστάπεν και Λιούις Χάμιλτον. Ο Ισπανός οδηγός της Aston Martin έκανε το τρία στα τρία στα βάθρα φέτος.

Λίγες ώρες μετά τον αγώνα, που ήταν από τους πιο ένας από τους πιο χαοτικούς στην ιστορία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, ο Φερνάντο Αλόνσο ανακοίνωσε μέσω του instagram τον χωρισμό του από την Άντρεα Σλάγκερ. Ο 41χρονος Ισπανός οδηγός και δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής (2005, 2006) και η Αυστριακή ρεπόρτερ και παρουσιάστρια αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους περίπου μετά από δύο χρόνια σχέσης. 

«Θα θέλαμε να σας πούμε πως η σχέση μας τελείωσε. Ήμασταν τυχεροί που μοιραστήκαμε μια φανταστική περίοδο ως ζευγάρι και θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Η συνεργασία μας σε διάφορα πρότζεκτ εντός και εκτός πίστας θα συνεχιστεί, με αμοιβαία αγάπη και σεβασμό», αναφέρουν σε κοινό τους μήνυμα στα social media.