Το Fisker Ocean Extreme βγάζει πιο πολλά ηλεκτρικά χιλιόμετρα από κάθε άλλο στην Ευρώπη (vid)

Fisker Ocean Extreme

i

©Fisker

Το Fisker Ocean Extreme βγάζει πιο πολλά ηλεκτρικά χιλιόμετρα από κάθε άλλο στην Ευρώπη (vid)

Δημήτρης Μπαλής 11:51 - 28.03.2023

Με αυτονομία έως και 707 χλμ. κάνει το Παρίσι - Φρανκφούρτη με μία μόνο φόρτιση.

Η Fisker από την Καλιφόρνια, ετοιμάζεται να περάσει την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και να έρθει στην Ευρώπη, με ένα νέο μοντέλο. Το πλήρως ηλεκτρικό Fisker Ocean Extreme, αναμένεται να πάρει έγκριση τύπου για την Ευρώπη στις 28 Απριλίου 2023, και σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρείας έχει αυτονομία έως και 707 χλμ., καθιστώντας το ως το μοντέλο με τη μεγαλύτερη αυτονομία από οποιοδήποτε ηλεκτρικό SUV που πωλείται σήμερα στην Ευρώπη.

«Από την αρχή, σχεδιάσαμε το Fisker Ocean να προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο βιωσιμότητας, καινοτομίας, χρηστικότητας και εμβέλειας. Δημιουργήσαμε ένα φανταστικό όχημα 5 επιβατών, προσφέροντας στους αγοραστές μας σιγουριά και άνεση σε κάθε ταξίδι», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Χένρικ Φίσκερ.

Το SUV μηδενικών εκπομπών ρύπων Fisker Ocean συνδυάζει έξυπνη μηχανική, καινοτομία, προσιτή τιμή και βιωσιμότητα και θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις: Extreme, Ultra και Sport. Παραγγελίες γίνονται μέσω του ιστότοπου της Fisker.

Πάντως, θα ανοίξουν και καταστήματα πωλήσεων. Τα πρώτα European Fisker Centers+ θα λειτουργήσουν στη Βιέννη και την Κοπεγχάγη στις 11 Απριλίου 2023, με επιπλέον Centres+ και Lounge να ανοίγουν σε όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ εντός του 2023.

Tags: